Afbeelding

Zo Kinderopvang krijgt een 8,1 van haar ouders

Medewerkers van Zo Kinderopvang in de Haagse regio krijgen vandaag allemaal een traktatie op de vestigingen. Want het zijn zij die de hoge kwaliteit iedere dag weer waarmaken.

Afbeelding

Zo Kinderopvang vangt kinderen gratis op

Je zou haast denken dat Zo Kinderopvang een geboortegolf wil creëren, maar met gratis kinderopvang tijdens Valentijn toont zij haar waardering voor klantentrouw.

Afbeelding

Zo Kinderopvang geeft voorleesontbijtjes

Voorlezen is leuk , gezellig en heel leerzaam. Zo Kinderopvang leest elke dag voor aan de kinderen. Het doel van voorlezen is voornamelijk plezier hebben. Maar daarnaast leren kinderen ook als ze zich veilig voelen en uitgedaagd worden door hun omgeving. Bij Zo op de Schans openen we de Nationale voorleesdagen met een ontbijtje.

Afbeelding

Zo Kinderopvang geeft muzikale poppenkast

Van 25 januari t/m 4 februari 2017 zijn er weer de Nationale Voorleesdagen. Deze zijn speciaal voor baby’s, peuters en kleuters. Want niets is zo leuk als voorgelezen worden. Maar het is ook belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier.
Zo aan de 2e Sweelinckstraat viert deze dagen met een muzikale poppenkast.

Afbeelding

Opbrengst filmavond Zo in de Watertoren voor Sophia Kinderziekenhuis

Zo Kinderopvang in de Watertoren heeft tijdens de Lichtjesactie op 7 december jl. een cheque overhandigd van € 100,00 aan de Vrienden van Sophia. Deze bijdrage gaat naar onderzoek voor kinderen met Sikkelcelziekte. Dit bedrag was de opbrengst van een filmavond die eerder in Steenbergen was gehouden.