Zo aan huis - Nanny service

Professionele nanny service in Den Haag, Rijswijk en Delft

De keuze voor een opvangvorm is heel persoonlijk en hangt af van vele factoren. Kiest u voor Zo aan Huis, dan krijgt u de kwaliteit van kinderopvang aan huis. Een Zo Nanny zorgt bij u thuis voor uw kind(eren) op tijden die volledig op uw wensen en gezinssituatie zijn afgestemd. Uw kind wordt dus in zijn eigen vertrouwde omgeving opgevangen. Onderstaand leest u meer of ga naar www.zoaanhuis.nl.

Kies voor een nanny, dagopvang of een combinatie 

Sociale contacten en groepsactiviteiten zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Daarom kiezen veel ouders ervoor hun kind een aantal dagen of dagdelen per week naar een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal te laten gaan. Bij Zo aan Huis kiest u voor de opvang die bij u past. U kunt dus kiezen voor een nanny aan huis op dagen dat dat u uitkomt (voor maximaal drie dagen per week), maar u kunt ook kiezen voor een combinatie: een aantal dagen of dagdelen een nanny aan huis en een aantal dagen kinderopvang. Op deze manier kan uw kind genieten van de rust van opvang in huis én de sociale contacten en activiteiten die de reguliere opvang biedt. Kiest u voor een nanny, dagopvang of een combinatie? Bij Zo Kinderopvang kan het allemaal! 

Zo Nanny’s: de kwaliteit van Zo medewerkers bij u thuis

Onze nanny’s worden met de grootst mogelijk zorg geselecteerd en maandelijks gescreend door de overheid. Alle nanny’s hebben minimaal een volledige opleiding tot pedagogisch medewerker gevolgd (SPW3 of een aanverwant diploma), zijn in het bezit van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) en een Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Om de kwaliteit van goede zorg te waarborgen, scholen wij onze nanny’s bovendien regelmatig bij. Een Zo Nanny is flexibel, betrouwbaar, empatisch, klantgericht en heeft ervaring. Download via www.zoaanhuis.nl het recente inspectierapport.

De voordelen van opvang thuis én kinderopvang ineen

De Zo Nanny’s zijn gekoppeld aan een Zo vestiging. Dat betekent dat uw kind mee kan doen aan groepsactiviteiten en leuke uitjes! Als ouder kunt u bovendien gebruik maken van extra diensten.

Hoe vindt u de nanny die bij u past?

Voor u de zorg van uw kind toevertrouwt aan een nanny, wilt u natuurlijk zeker weten dat die bij u en uw kind past. Onze nanny’ s zijn allemaal met de grootst mogelijk zorg gescreend en geselecteerd. Wilt u weten wat wij kunnen doen om uw opvangwensen in te vullen? Neem dan contact op met Kamilla Snijders 06 462 709 34 of zoaanhuis@zokinderopvang.nl.