Outdoor BSO niet alleen voor stoere kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar)

De Outdoor BSO is een nieuw stoer concept, waarbij wij de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen. Kinderen gaan avonturen beleven en gaan uitdagingen aan met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, vliegeren en GPS tochtjes. Ze leren de natuurlijke omgeving kennen en nog zoveel meer. Tijd na school is waardevolle tijd. Zelf bepalen wat je wilt. Meedoen aan outdooractiviteiten of zelf initiatief nemen. Steeds zelfstandiger worden. Je bezighouden met avonturen, uitdagingen aangaan, spel, techniek en muziek midden in de natuur. En dat alles onder professionele begeleiding. 

De pedagogisch medewerker is erop getraind altijd goed te kijken welke kinderen goed meekomen of iets meer aandacht nodig hebben bij de avontuurbeleving. 

Buitenschoolse opvang bieden we op 5 werkdagen in de 40 reguliere schoolweken buiten de schoolvakanties tussen einde schooltijd en 18.30 en in de vakantieweken. Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen met wie wij samenwerken zijn wij geopend. Voor exacte openingstijden in de vakantieweken, kunt u kijken bij de vestiging van uw voorkeur. De vestigingsmanager kan u meer vertellen. We werken per vestiging meestal met een aantal scholen samen.

Vrijetijdsbesteding

Meer lezen over hoe wij de vrijetijdsbesteding tijdens buitenschoolse opvang kunnen faciliteren? Klik hier!

Benieuwd naar Outdoor BSO?

In de loop van 2017 openen wij meerdere Outdoor BSO locaties in Den Haag, Delft en Rijswijk. Over de eerste vestiging in Den Haag (Vogelwijk) leest u hier meer. In Rijswijk opent de Outdoor BSO op 21 augustus 2017. Hier vindt u meer informatie over deze locatie. Woont u in Benoordenhout en wilt u voor uw zoon of dochter een gelijksoortige opvang, kijk dan eens bij Zo aan de Jan van Nassaustraat. Na de zomer opent hier een BSO die vooral gericht is op buitenactiviteiten en is vergelijkbaar met onze Outdoor BSO's.