<< terug naar vestigingen

Zo op het Groene Hart

Rode Schouw 85
4661 VE Halsteren

Zo op het Groene Hart, gevestigd bij basisschool de Biezenhof en de Rode Schouw, biedt voorschoolse , tussenschoolse, naschoolse en vakantieopvang voor kinderen van 4-12 jaar. De BSO ligt in een groene omgeving en heeft een enorme buitenspeelruimte van bijna 10.000 m2! Hier kan uw kind naar hartenlust spelen en bewegen na een dag in de schoolbanken.

Wij halen kinderen op van diverse scholen, waaronder basisschool De Springplank.

Met onze BSO in de aula van de Biezenhof hebben wij een BSO-plein met een eigen binnentuin, waar we ons eigen groente en fruit kweken. Hier hebben we ook een gezellige chillhoek. Verder zijn er verschillende speelplekken voor de kinderen en komen we voor- en naschools samen. Wanneer we gegeten en gedronken hebben, kunnen de kinderen kiezen aan welke activiteit ze mee willen doen.
Elke week staat bol van de leuke bezigheden. Zo kunnen de kinderen vaak meedoen aan te gekke workshops met sport, muziek, dans, creativiteit, natuur, koken en techniek.

Ook beschikken we over een prachtige grote buitenruimte van 10.000 m2, waar we al onze avonturen kunnen beleven en uitdagingen aangaan. Daarnaast gaan wij ook voetballen, fietsen, steppen, skelteren, in de speeltuin spelen en ravotten.

Wilt u meer informatie over Zo op het Groene Hart of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Uitdagende sport clinics en vakanties boordevol leuke activiteiten.
Vestigingsmanager
Esther Coppens
Mobiel
06 216 245 40
E-mail
groenehart@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoophetgroenehart
Instagram
https://www.instagram.com/zoophetgroenehart
LRK
113 517 749

Download Inspectierapport BSO Zo op het Groene Hart 17_02_2020

Download Inspectierapport BSO Zo op het Groene Hart 2019

Openingstijden BSO
Maandag: 15.15 - 18.30
Dinsdag: 15.15 - 18.30
Woensdag: 12.00 - 18.30
Donderdag: 15.15 - 18.30
Vrijdag: 15.15 - 18.30
Zaterdag: Gesloten

De BSO vangt kinderen op van basisschool de Biezenhof en basisschool de Rode Schouw.

De voorschoolse opvang start om 7.00 uur en duurt totdat de les begint. De pedagogisch medewerkers brengen kinderen naar de diverse scholen.

Voor de vakantieopvang is er altijd een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. Samen met de andere Zo-BSO's vermaken de kinderen zich op BSO-vestiging de Schans of trekken zij eropuit!

In overleg met de basisschool biedt Zo op het Groene Hart ook incidentele opvang aan, dit betekent dat uw kinderen terecht kunnen wanneer de school eerder sluit of de kinderen vrij hebben in verband met bijvoorbeeld een studiedag.

Foto Esther

Esther Coppens (Vestigingsmanager)