<< terug naar vestigingen

Zo op de Groen van Prinsterer

Helfrichstraat 2
4671 AV Dinteloord

Zo op de Groen van Prinsterer biedt buitenschoolse en voorschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze gezellige BSO zit in de Groen van Prinstererschool. De kinderen krijgen hier als ze uit school komen fruit en drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag.

Op de BSO zijn de kinderen vrij in hun speelkeuze. Want op school hebben ze al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Wel bieden we uitdagende en avontuurlijke themagerichte activiteiten aan. Sommige thema's sluiten aan bij school. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan kinderparticipatie. Zo kunnen kinderen meedenken en hebben ze inspraak op de thema's. Verder kunnen ze knutselen, maken ze huiswerk, computeren, tafeltennissen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. Ook maken we zowel in de ochtend als in de middag gebruik van de gymzaal van de school. Verder is er volop materiaal voor fantasiespel. Natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten en maken we veel gebruik van het park. Buiten doen we natuurgerichte activiteiten en gaan we op onderzoek uit. Ook doen we uitdagende en competitieve spellen.

In de vakantie en op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar Zo in de Boomhut (Petrus en Paulusschool).

Wat kunt u verder verwachten op onze BSO?
• Een enthousiast team met gediplomeerde pedagogisch medewerkers
• Een spetterend, uitdagend, leuk en gevarieerd activiteitenprogramma
• Vaste gezichten op de groepen zorgen voor veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen
• BSO-contracten met of zonder schoolvakanties en flexibele opvang
• Ook tijdens studiedagen is opvang mogelijk
• Niet gebruikte dagen mag u ruilen binnen het lopende kwartaal (voorwaarden op de vragen op de vestiging)

Wilt u meer informatie over Zo op de Groen van Prinsterer of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
voorschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Opvang op woensdag en vrijdag en tijdens de schoolvakanties bij Zo in de Boomhut.
Vestigingsmanager
Emine van Buren
Telefoon
0625041384
Mobiel
0625041384
E-mail
groenvanprinsterer@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/ZoGroenvanPrinsterer/
LRK BSO
136283366

Download Inspectierapport BSO Zo op de Groen van Prinsterer

Download Bestel hier uw warme maaltijd!

Openingstijden Voorschoolse opvang BSO
Maandag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Dinsdag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Woensdag: Gesloten 12.00 - 18.00
Donderdag: 7.00 - 8.45 15.00- 18.00
Vrijdag: Gesloten 15.00 - 18.00
Zaterdag: Gesloten Gesloten

Op deze vestiging is verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur.

Op woensdag en vrijdag zitten wij in BSO Zo in de Boomhut!

Foto Emine

Emine van Buren (Vestigingsmanager)

Ik ben Emine van Buren, vestigingsmanager van Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer, beide BSO’s in Dinteloord. Ik ben geboren in Rotterdam, maar Dinteloord heeft zeker mijn hart gestolen. Inmiddels woon ik 12 jaar in ons mooie dorpje en werk ik er al 14 jaar. Het voelt dan ook alsof ik heel veel kinderen heb. Door dit werk ben je vaak een onderdeel de opvoeding. Het is hun plek na schooltijd, de tijd, liefde en aandacht voor het kind maakt het een thuis.

De kinderen mogen er zijn en zich ontwikkelen tot goede en gelukkige burgers. Ik heb het besef dat ik werk met het meest kostbare en waardevolle; unieke mini mensjes. Mijn werk is niet zomaar een baan, maar heeft een duidelijk maatschappelijk doel. Kinderparticipatie speelt hierbij een grote rol. Kinderen mogen hun grenzen opzoeken en samen gaan we op avontuur. Van activiteiten, onderzoeken, de mooiste creaties en toneelspellen, tot op zoek gaan naar waar kinderen gelukkig en blij van worden. Kortom, wij zijn niet zomaar een opvang, maar een warm thuis voor kinderen na schooltijd. Hopelijk tot ziens bij één van onze locaties!