<< terug naar vestigingen

Zo aan de Westgroeneweg

Westgroeneweg 43
4671 CL Dinteloord

Zo aan de Westgroeneweg biedt dagopvang in twee horizontale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Eén groep van 0 tot ongeveer 2 jaar en een groep van 2 tot 4 jaar. Deze gezellig ingerichte vestiging bevindt zich in de voormalige bibliotheek en ouderensoos, in Dinteloord bekend als het Trefpunt. Binnen hebben de kinderen heel veel ruimte om te spelen en te leren. Daarnaast is er een extra ruimte waar activiteiten plaatsvinden, zoals kinderyoga, moeder- en kindcafé, babymassage, etc.

Ook hebben wij binnen de organisatie een duidelijke visie over babypedagogiek en peuterstimulering. We zorgen ervoor dat kinderen voldoende geprikkeld worden in hun ontwikkeling. Dit door activiteiten aan te bieden die verschillen in moeilijkheidsgraad en we bieden bijzondere activiteiten aan die aansluiten op hun ontwikkelingsleeftijd, zoals snoezelen en peuterplus.

Zodra het weer het toelaat gaan we graag naar buiten met de kinderen. Dan spelen we buiten in onze eigen riante en zonnige buitenspeelruimte aan de achterzijde van het gebouw, een tuin waar kinderen spelenderwijs van alles kunnen leren en meemaken. We hebben zelfs een echte pipowagen! Daarnaast heeft onze tuin ook een aparte babytuin waarin de baby's rustig kunnen spelen, ontdekken en genieten.
Wij koken minimaal een keer per week met en voor de kinderen een warme maaltijd voor tussen-de-middag. Dit past bij ons gezonde voedingsbeleid.

Wilt u meer informatie over Zo aan de Westgroeneweg of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
dagopvang
Vestigingsmanager
Claudia Bervaes
Telefoon
0167 745 014
Mobiel
06 298 286 59
E-mail
vm.dinteloord@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/Zoaandewestgroeneweg/
LRK KDV
509065120

Download Inspectierapport KDV Zo aan de Westgroeneweg 2020

Download Pilot warme maaltijd-keuzemenu

Download Bestel hier uw warme maaltijd!

Openingstijden Dagopvang
Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: Gesloten

Op deze vestiging is verlengde dagopvang mogelijk tot 18.30 uur en al vanaf 6.30 uur vervroegde opvang.

Team
Foto Claudia

Claudia Bervaes (Vestigingsmanager)

Hallo, ik ben Claudia Bervaes,

sinds het najaar van 2018 was ik al de vestigingsmanager van Zo aan de Westgroeneweg. Sinds maart 2020 ben ik ook de vestigingsmanager van Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer.
Ik ben woonachtig in het centrum van Bergen op Zoom. Uitjes en momenten met vrienden en familie zijn dingen waar ik enorm van geniet. Zeker met mijn grootste kleine vriend Lars, het zoontje van mijn beste vriendin. Ik houd van ondernemende vakanties in landen waar ik het natuurschoon kan bewonderen zoals Costa Rica, Ierland of Schotland.

In 2007 ben ik na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker begonnen met het werk op de groep. Vele ervaringen in de kinderopvang rijker voelde ik dat deze passie voor het werk verder gaat dan de zorg voor de kinderen, namelijk ook voor de organisatie die erachter zit. Het aansturen van medewerkers, het uitzetten van ideen en het plannen en het uitvoeren van een strategie kreeg een steeds belangrijkere rol in mijn passie voor dit prachtige vak. Vanuit daar ben ik een eenjarige HBO leergang "Manager in de kinderopvang" gaan volgen. Toen ik in 2013 net klaar was met de opleiding kreeg ik de kans bij Zo kinderopvang om adjunct vestigingsmanager te worden. Het helpen aansturen en ondersteunen van de manager heeft me veel gegeven en geleerd. In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om als interim vestigingsmanager te werken. Toen dit een jaar later op zijn einde liep, kreeg ik de prachtige kans om mijn eigen vestiging aan te gaan sturen en inmiddels ben ik samen met het team verantwoordelijk voor 3 vestigingen.

Dinteloord is een dorp waar voor elkaar zorgen en dingen samen doen erg belangrijk is. De samenwerking met de scholen is een belangrijk onderdeel. Maar ook de begeleiding en samenwerking van het kinderdagverblijf naar een van de buitenschoolse opvanglocaties is dan ook een belangrijke onderdeel. Het doel van Zo Dinteloord is dan ook om alle kinderen van Dinteloord kinderopvang en vooral heerlijk spelen aan te kunnen bieden. We hebben gezamenlijke activiteiten en we dragen als Zo kinderopvang in Dinteloord ons steentje bij aan activiteiten die op het dorp voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de sinterklaasmiddag, de Roparun en andere seizoensgebonden activiteiten.

Met het team van Zo aan de Westgroeneweg willen we de locatie verder laten uitgroeien tot alles wat het kan zijn. We gaan elke dag weer voor het bieden van uitdagende opvang en het stimuleren tot ondernemend zijn van de kinderen. Buiten spelen (en lekker vies mogen worden), snoezelen, eten bereiden met de kinderen (uit eigen moestuin) en gewoon een hoop leuke en mooie momenten creren die de kinderen uitdagen tot ontwikkelen. Ik kan het allemaal wel op papier zetten, maar liever laat ik het allemaal zien! Tot ziens bij Zo aan de Westgroeneweg!