<< terug naar vestigingen

Westgroeneweg 1A
4671 CL Dinteloord

Zo in de Boomhut biedt buitenschoolse en voorschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze BSO is gevestigd op de brede school Prinsenland, maar ook kinderen van Basisschool de Regenboog halen wij op van school.

De BSO heeft verschillende ruimtes. Zo hebben we een heuse toneelkamer, een bouwhoek, een leeshoek en meer fantasierijke hoeken. Kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses kunnen zich in alle ruimtes vermaken. De kinderen krijgen als ze uit school komen iets te eten en te drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag.

We bieden themagerichte uitdagende en avontuurlijke activiteiten waaraan ze mogen deelnemen, onder andere sport-, knutsel-, timmer-, theater of bakactiviteiten. Op de BSO zijn ze vrij in hun speelkeuze. Op school hebben ze immers al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Verder kunnen de kinderen huiswerk maken, knutselen, computeren, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. En natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten, om daar lekker te ravotten en te ontdekken op het natuurlijke schoolplein van de Petrus en Paulusschool. Ook mogen we gebruikmaken van de gymzaal in de Petrus en Paulus basisschool.

Wat kunt u verder verwachten op onze BSO?
• Een enthousiast team met gediplomeerde pedagogisch medewerkers
• Een spetterend, uitdagend, leuk en gevarieerd activiteitenprogramma
• Vaste gezichten op de groepen zorgen voor veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen
• BSO-contracten met of zonder schoolvakanties en flexibele opvang
• Ook tijdens studiedagen is opvang mogelijk
• Niet gebruikte dagen mag u ruilen binnen het lopende kwartaal (voorwaarden op de vragen op de vestiging)

Wilt u meer informatie over Zo in de Boomhut of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
voorschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Vestigingsmanager
Claudia Bervaes
Telefoon
06-29828659
Mobiel
06 29828659
E-mail
boomhut@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoindeboomhut
LRK BSO
214396605

Download Bestel hier uw warme maaltijd!

Download Inspectierapport BSO Zo in de Boomhut 2020

Openingstijden Voorschoolse opvang BSO
Maandag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Dinsdag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Woensdag: 7.00 - 8.45 12.30 - 18.00
Donderdag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Vrijdag: 7.00 - 8.45 12.00 - 18.00
Zaterdag: Gesloten Gesloten

Op deze vestiging is verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur. Iedere dag is er voorschoolse opvang (VSO) mogelijk van 7.00 uur tot 8.45 uur.

Foto Claudia

Claudia Bervaes (Vestigingsmanager)

Hallo, ik ben Claudia Bervaes,

sinds het najaar van 2018 was ik al de vestigingsmanager van Zo aan de Westgroeneweg. Sinds maart 2020 ben ik ook de vestigingsmanager van Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer.
Ik ben woonachtig in het centrum van Bergen op Zoom. Uitjes en momenten met vrienden en familie zijn dingen waar ik enorm van geniet. Zeker met mijn grootste kleine vriend Lars, het zoontje van mijn beste vriendin. Ik houd van ondernemende vakanties in landen waar ik het natuurschoon kan bewonderen zoals Costa Rica, Ierland of Schotland.

In 2007 ben ik na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker begonnen met het werk op de groep. Vele ervaringen in de kinderopvang rijker voelde ik dat deze passie voor het werk verder gaat dan de zorg voor de kinderen, namelijk ook voor de organisatie die erachter zit. Het aansturen van medewerkers, het uitzetten van ideeën en het plannen en het uitvoeren van een strategie kreeg een steeds belangrijkere rol in mijn passie voor dit prachtige vak. Vanuit daar ben ik een eenjarige HBO leergang "Manager in de kinderopvang" gaan volgen. Toen ik in 2013 net klaar was met de opleiding kreeg ik de kans bij Zo kinderopvang om adjunct vestigingsmanager te worden. Het helpen aansturen en ondersteunen van de manager heeft me veel gegeven en geleerd. In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om als interim vestigingsmanager te werken. Toen dit een jaar later op zijn einde liep, kreeg ik de prachtige kans om mijn eigen vestiging aan te gaan sturen en inmiddels ben ik samen met het team verantwoordelijk voor 3 vestigingen.

Dinteloord is een dorp waar voor elkaar zorgen en dingen samen doen erg belangrijk is. De samenwerking met de scholen is een belangrijk onderdeel. Maar ook de begeleiding en samenwerking van het kinderdagverblijf naar een van de buitenschoolse opvanglocaties is dan ook een belangrijke onderdeel. Het doel van Zo Dinteloord is dan ook om alle kinderen van Dinteloord kinderopvang en vooral heerlijk spelen aan te kunnen bieden. We hebben gezamenlijke activiteiten en we dragen als Zo kinderopvang in Dinteloord ons steentje bij aan activiteiten die op het dorp voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de sinterklaasmiddag, de Roparun en andere seizoensgebonden activiteiten.

Bij Zo in de Boomhut staat creativiteit centraal en mogen de kinderen hiermee aan de slag in onze toneelkamer, de bouwhoek of buiten aan onze timmertafel.
We vinden het belangrijk dat ieder kind buiten is geweest, maar daar voor of na is er meer dan genoeg ruimte om je eigen plan te trekken. Ga je een bordspel doen met de leidster, een creatieve bouwwerk maken met lego of had je andere plannen?

Buitenschoolse opvang staat voor de vrijheid om de activiteit te doen waar jij zin in hebt en je ideeën te mogen uitvoeren. Kinderparticipatie is een belangrijk onderdeel van de avonturen op de BSO.
Wil je een toneelstuk opvoeren, een danswedstrijdje houden, slijm maken, cakejes bakken, juist flink aan de klus of heerlijk buiten spelen? Het kan allemaal!

Soms gaan we met de ene BSO naar de andere BSO, op visite, gebruik maken van elkaars eigenheid als vestiging. Ook dit soort momenten zijn leuk omdat de kinderen dan weer een andere vorm van BSO- zijn zien.

Samen met de meiden sta ik voor een gezellig moment op onze BSO voor elk kind. Elk kind mag zich veilig en thuis voelen op de BSO, delen wat hij of zij voelt, vindt of ervaart. Doen wat je leuk vindt. Want dat is waar we het allemaal voor doen!

Tot snel op een van onze locaties!

Foto Emine

Emine van Buren (Vestigingsmanager)

Groep: Klussers

Ik ben Emine van Buren, vestigingsmanager van Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer, beide BSO’s in Dinteloord. Ik ben geboren in Rotterdam, maar Dinteloord heeft zeker mijn hart gestolen. Inmiddels woon ik 12 jaar in ons mooie dorpje en werk ik er al 14 jaar. Het voelt dan ook alsof ik heel veel kinderen heb. Door dit werk ben je vaak een onderdeel de opvoeding. Het is hun plek na schooltijd, de tijd, liefde en aandacht voor het kind maakt het een thuis.

De kinderen mogen er zijn en zich ontwikkelen tot goede en gelukkige burgers. Ik heb het besef dat ik werk met het meest kostbare en waardevolle; unieke mini mensjes. Mijn werk is niet zomaar een baan, maar heeft een duidelijk maatschappelijk doel. Kinderparticipatie speelt hierbij een grote rol. Kinderen mogen hun grenzen opzoeken en samen gaan we op avontuur. Van activiteiten, onderzoeken, de mooiste creaties en toneelspellen, tot op zoek gaan naar waar kinderen gelukkig en blij van worden. Kortom, wij zijn niet zomaar een opvang, maar een warm thuis voor kinderen na schooltijd. Hopelijk tot ziens bij één van onze locaties!