<< terug naar vestigingen

Westgroeneweg 1A
4671 CL Dinteloord

Zo in de Boomhut biedt buitenschoolse en voorschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze BSO is gevestigd op de brede school Prinsenland, maar ook kinderen van Basisschool de Regenboog halen wij op van school.

De BSO heeft verschillende ruimtes. Zo hebben we een heuse toneelkamer, een bouwhoek, een leeshoek en meer fantasierijke hoeken. Kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses kunnen zich in alle ruimtes vermaken. De kinderen krijgen als ze uit school komen iets te eten en te drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag.

We bieden themagerichte uitdagende en avontuurlijke activiteiten waaraan ze mogen deelnemen, onder andere sport-, knutsel-, timmer-, theater of bakactiviteiten. Op de BSO zijn ze vrij in hun speelkeuze. Op school hebben ze immers al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Verder kunnen de kinderen huiswerk maken, knutselen, computeren, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. En natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten, om daar lekker te ravotten en te ontdekken op het natuurlijke schoolplein van de Petrus en Paulusschool. Ook mogen we gebruikmaken van de gymzaal in de Petrus en Paulus basisschool.

Wat kunt u verder verwachten op onze BSO?
• Een enthousiast team met gediplomeerde pedagogisch medewerkers
• Een spetterend, uitdagend, leuk en gevarieerd activiteitenprogramma
• Vaste gezichten op de groepen zorgen voor veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen
• BSO-contracten met of zonder schoolvakanties en flexibele opvang
• Ook tijdens studiedagen is opvang mogelijk
• Niet gebruikte dagen mag u ruilen binnen het lopende kwartaal (voorwaarden op de vragen op de vestiging)

Wilt u meer informatie over Zo in de Boomhut of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
voorschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Vestigingsmanager
Emine van Buren
Telefoon
06-29828659
Mobiel
06 29828659
E-mail
boomhut@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoindeboomhut
LRK BSO
214396605

Download Bestel hier uw warme maaltijd!

Download Inspectierapport BSO Zo in de Boomhut 2020

Openingstijden Voorschoolse opvang BSO
Maandag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Dinsdag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Woensdag: 7.00 - 8.45 12.30 - 18.00
Donderdag: 7.00 - 8.45 15.00 - 18.00
Vrijdag: 7.00 - 8.45 12.00 - 18.00
Zaterdag: Gesloten Gesloten

Op deze vestiging is verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur. Iedere dag is er voorschoolse opvang (VSO) mogelijk van 7.00 uur tot 8.45 uur.

Foto Emine

Emine van Buren (Vestigingsmanager)

Groep: Klussers

Ik ben Emine van Buren, vestigingsmanager van Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer, beide BSO’s in Dinteloord. Ik ben geboren in Rotterdam, maar Dinteloord heeft zeker mijn hart gestolen. Inmiddels woon ik 12 jaar in ons mooie dorpje en werk ik er al 14 jaar. Het voelt dan ook alsof ik heel veel kinderen heb. Door dit werk ben je vaak een onderdeel de opvoeding. Het is hun plek na schooltijd, de tijd, liefde en aandacht voor het kind maakt het een thuis.

De kinderen mogen er zijn en zich ontwikkelen tot goede en gelukkige burgers. Ik heb het besef dat ik werk met het meest kostbare en waardevolle; unieke mini mensjes. Mijn werk is niet zomaar een baan, maar heeft een duidelijk maatschappelijk doel. Kinderparticipatie speelt hierbij een grote rol. Kinderen mogen hun grenzen opzoeken en samen gaan we op avontuur. Van activiteiten, onderzoeken, de mooiste creaties en toneelspellen, tot op zoek gaan naar waar kinderen gelukkig en blij van worden. Kortom, wij zijn niet zomaar een opvang, maar een warm thuis voor kinderen na schooltijd. Hopelijk tot ziens bij één van onze locaties!