<< terug naar vestigingen

Graaf Engelbrechtstraat 14 A
4756 AR Kruisland

Zo in Siemburg - dagopvang & BSO

Zo in Siemburg is een prachtige nieuwbouwlocatie in Kruisland. Zo in Siemburg heeft twee groepen: een dagopvanggroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In hetzelfde gebouw bevindt zich ook peuterspeelzaal 't Hummeltje van de Lowys Porquin Stichting.

De vestiging heeft zelf prachtige voorzieningen, zoals een grote buitenruimte waar kinderen van alle leeftijden naar hartenlust kunnen spelen. Siemburg heeft ook nog een aantal voorzieningen waar wij gebruik van kunnen maken, zoals een sporthal met een groot podium en een professionele keuken.

Dagopvang
De dagopvangruimte is ruim en licht. Hier vangen wij kinderen op van 0 tot 4 jaar. Voor de allerkleinsten hebben wij een apart ingerichte babyhoek en een hoge box waarin de baby’s kunnen spelen. Voor de al wat grotere peuters bieden wij speciale 3+ spelletjes aan waarmee ze zich alvast voor kunnen bereiden op de basisschool. De dagopvang grenst aan de peuterspeelzaal. Wij delen dan ook een aantal voorzieningen.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang heeft één vaste en één flexibele ruimte. De flexibele ruimte gebruiken wij voor de 8+ kinderen. In deze ruimte kunnen zij zichzelf terug trekken en rustig huiswerk maken of spelletjes spelen op de laptops. Ook biedt deze ruimte een echte “chill-plek” waarin de kinderen na een lange dag school tot rust kunnen komen. De kinderen krijgen als ze uit school komen iets te eten en te drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag. Ze zijn hier vrij in hun speelkeuze. Op school hebben ze immers al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Verder kunnen ze huiswerk maken, knutselen, computeren, tafeltennissen, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. Ook is er materiaal voor fantasiespel. En natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten. Minimaal één keer per week koken de BSO-kinderen op de opvang. Dit kan variëren van taart tot een versgemaakte soep.

Wilt u meer informatie over Zo in Siemburg of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
dagopvang, voorschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Wilt u meer informatie over de peuterspeelzaal? Kijk dan op www.peuterspeelzalensteenbergen.nl.
Vestigingsmanager
Anoeska Le Brun - Nuijten
Adjunct
Kim Luijks
Telefoon
0167 536 786
E-mail
siemburg@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoinsiemburg
Twitter
@ZoinSiemburg
LRK KDV
167 920 522
LRK BSO
165 732 891

Download Inspectierapport KDV Zo in Siemburg

Download Inspectierapport BSO Zo in Siemburg

Download Pedagogisch beleidsplan Zo in Siemburg KDV 2018

Download Veiligheids en gezondheidsbeleid per 1 januari 2018 Zo in Siemburg KDV

Download Pedagogisch beleidsplan Zo in Siemburg BSO 2018

Download Veiligheids en gezondheidsbeleid per 1 januari 2018 Zo in Siemburg BSO

Openingstijden Dagopvang/daycare BSO/out-of-school care
Maandag: 07:00 - 18:00 14.45 - 18.00
Dinsdag: 07:00 - 18:00 14.45 - 18.00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00 14.45 - 18.00
Vrijdag: 07:00 - 18:00 11.45 - 18.00
Zaterdag: Gesloten Gesloten

Voorschoolse opvang is van 7.00 uur tot 8.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Foto Anoeska

Anoeska Le Brun - Nuijten (Vestigingsmanager)

Ik ben Anoeska Le Brun - Nuijten en ik ben de vestigingsmanager van de vestigingen in Dinteloord, Zo in Siemburg in Kruisland en Zo aan de Dortmundstraat in Nieuw-Vossemeer. Ik heb twee zonen en zodoende heb ik ervaring uit de eerste hand, maar ook hoe heerlijk het is om een goede partner te hebben aan de kinderopvang. Dat helpt je echt in de combinatie gezin en werk.
Meer weten over Anoeska? Klik hier!