<< terug naar vestigingen

Graaf Engelbrechtstraat 14 A
4756 AR Kruisland

Zo in Siemburg - dagopvang & BSO & Outdoor BSO

Zo in Siemburg is een prachtige nieuwbouwlocatie in Kruisland. Zo in Siemburg heeft twee groepen: een dagopvanggroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De vestiging heeft zelf prachtige voorzieningen, zoals een grote buitenruimte waar kinderen van alle leeftijden naar hartenlust kunnen spelen. Siemburg heeft ook nog een aantal voorzieningen waar wij gebruik van kunnen maken, zoals een sporthal met een groot podium en een professionele keuken.

Dagopvang
De dagopvangruimte is ruim en licht. Hier vangen wij kinderen op van 0 tot 4 jaar. Voor de allerkleinsten hebben wij een apart ingerichte babyhoek en een hoge box waarin de baby's kunnen spelen. Voor de al wat grotere peuters bieden wij speciale 3+ spelletjes aan waarmee ze zich alvast voor kunnen bereiden op de basisschool. De dagopvang grenst aan de peuterspeelzaal. Wij delen dan ook een aantal voorzieningen.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang heeft één vaste en één flexibele ruimte. De flexibele ruimte gebruiken wij voor de 8+ kinderen. In deze ruimte kunnen zij zichzelf terug trekken en rustig huiswerk maken of spelletjes spelen op de laptops. Ook biedt deze ruimte een echte 'chill-plek' waarin de kinderen na een lange dag school tot rust kunnen komen. De kinderen krijgen als ze uit school komen iets te eten en te drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag. Ze zijn hier vrij in hun speelkeuze. Op school hebben ze immers al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Verder kunnen ze huiswerk maken, knutselen, computeren, tafeltennissen, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. Ook is er materiaal voor fantasiespel. En natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten. Minimaal één keer per week koken de BSO-kinderen op de opvang. Dit kan variëren van taart tot een versgemaakte soep.

Wilt u meer informatie over Zo in Siemburg of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
dagopvang, voorschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Vestigingsmanager
Kim Luijks
Telefoon
06-11093062
Mobiel
KDV 0611173071 BSO 0615490310
E-mail
siemburg@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoinsiemburg
LRK KDV
167 920 522
LRK BSO
165 732 891

Download Inspectierapport KDV Zo in Siemburg 2020

Download Inspectierapport BSO Zo in Siemburg 2020

Download Informatieboekje peuteropvang Siemburg

Openingstijden Dagopvang/daycare BSO/out-of-school care
Maandag: 07:00 - 18:00 14.45 - 18.00
Dinsdag: 07:00 - 18:00 14.45 - 18.00
Woensdag: 07:00 - 18:00 11:30 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00 14.45 - 18.00
Vrijdag: 07:00 - 18:00 11.45 - 18.00
Zaterdag: Gesloten Gesloten

Voorschoolse opvang is van 7.00 uur tot 8.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag.

Foto Kim

Kim Luijks (Vestigingsmanager)

Hallo,
Ik ben Kim Luijks en ben vestigingsmanager bij Zo in Siemburg dagopvang en BSO.
Samen met mijn vriend en dochtertje woon ik in Kruisland.
Zij gaat net zoveel plezier als mij naar de kinderopvang. Want het is iedere dag een feestje om hier te zijn!

Ik ben 10 jaar geleden begonnen met het werken in de kinderopvang en uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot vestigingsmanager.
Ik vind het fijn dat ik bij Zo kinderopvang deze vooruitgang heb mogen maken en dat ik nu de combinatie heb tussen het werken op kantoor en het werken met kinderen.
Ik word ontzettend blij van het werken met kinderen, want hoe bijzonder is het om iedere dag met het meest waardevolle wat ouders hebben te mogen werken en ontwikkelen.
Voor mij is dan ook iedere dag een groot avontuur waarin we veel leuke momenten beleven maar waarin we ook zeker stilstaan om te genieten van alles wat er om ons heen gebeurd.

Naast mijn werk in de kinderopvang zet ik mij ook graag in voor het dorp Kruisland.
Zo ben ik ooit begonnen als jeugd bestuur bij de tennis en heb ik in verschillende besturen van de KPJ gezeten.
Momenteel ben ik bestuurslid van de jeugd-KPJ waarin wij leuke activiteiten voor onze jeugd leden organiseren (leeftijd 11 tot 16 jaar)
Ik ben dan ook van mening dat het voor een dorp als Kruisland belangrijk is dat er een samenleving is waarin mensen zich inzetten voor het dorp en dat kinderen kunnen opgroeien in een kindvriendelijke omgeving.
Want zoals het gezegde luid; "it takes a village to raise a child." En daar maak ik graag deel van uit!

Ik hoop u graag te mogen ontmoeten bij Zo in Siemburg!