<< terug naar vestigingen

Zo op Olleke Bolleke

Schoolstraat 40
4697 CL Sint-Annaland

Bij peuteropvang Zo op Olleke Bolleke spelen de kinderen in de gezellig ingerichte ruimte op vaste dagdelen samen. Er zijn maximaal 16 kinderen met twee vaste leidsters. Zo kunnen ze spelenderwijs hun ervaringswereld uitbreiden. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren ze iedere keer iets bij. Taalstimulering is hierbij heel belangrijk.

Door de vaste koppeling van dagdelen hebben de groepen in principe elke week dezelfde samenstelling. Zo ziet uw kind elke keer dezelfde, vertrouwde gezichten en voelt het zich veilig.

Op deze vestiging is een Peuter Plus Programma. Dit houdt in dat uw kind tegen een gereduceerd tarief extra dagdelen naar de peuterspeelzaal mag komen. Tijdens deze dagdelen besteedt de groepsleiding met name extra aandacht aan de stimulering van de taal- en motorische, maar ook sociaal-emotionele ontwikkeling van uw peuter.

Wilt u meer informatie over Zo op Olleke Bolleke of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
peuteropvang
Vestigingsmanager
Thea van de Velde
Telefoon
0166 745 036
Mobiel
0646848680
E-mail
pszollekebolleke@zokinderopvang.nl
LRKP
798420819

Download Inspectierapport KDV Zo op Olleke Bolleke 2020

Download Informatieboekje peuteropvang Tholen schooljaar 2020-2021_nov2020

Openingstijden
Maandag: 8.30 - 14.30 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 8.30 - 14.30 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Foto Thea

Thea van de Velde (Vestigingsmanager)

Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Thea van de Velde ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen en drie kleinkinderen en ik woon in het prachtige Tholen.

Ik ben sinds 1995 met veel plezier werkzaam bij peuteropvang de Fabeltuin in Tholen.

Meer lezen over Thea? Klik hier!