<< terug naar vestigingen

Zo op 't Schakeltje

Schoolstraat 36
4697 CL Sint-Annaland

Bij peuteropvang Zo op ‘t Schakeltje spelen de kinderen in de gezellig ingerichte ruimte op vaste dagdelen samen. Er zijn maximaal 14 kinderen met twee vaste leidsters. Zo kunnen ze spelenderwijs hun ervaringswereld uitbreiden. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren ze iedere keer iets bij. Taalstimulering is hierbij heel belangrijk.

Door de vaste koppeling van dagdelen hebben de groepen in principe elke week dezelfde samenstelling. Zo ziet uw kind elke keer dezelfde, vertrouwde gezichten en voelt het zich veilig.

Op deze vestiging is een Peuter Plus Programma. Dit houdt in dat uw kind tegen een gereduceerd tarief extra dagdelen naar de peuterspeelzaal mag komen. Tijdens deze dagdelen besteedt de groepsleiding met name extra aandacht aan de stimulering van de taal- en motorische, maar ook sociaal-emotionele ontwikkeling van uw peuter.

Zo op ’t Schakeltje heeft een christelijke identiteit.

Wilt u meer informatie over Zo op ‘t Schakeltje of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
peuteropvang
Vestigingsmanager
Thea van de Velde
Telefoon
0166 745 220
E-mail
pszschakeltje@zokinderopvang.nl
LRKP PSZ/KDV
289579508

Download informatieboekje_peuteropvang_tholen_2019

Download Inspectierapport KDV Zo op 't Schakeltje 2020

Openingstijden Ochtend Middag
Maandag: Gesloten Gesloten
Dinsdag: 8.30 - 11.00 uur 13.00 - 15.30 uur
Woensdag: 8.30 - 11.00 uur Gesloten
Donderdag: 8.30 - 11.00 uur Gesloten
Vrijdag: Gesloten Gesloten
Zaterdag: Gesloten Gesloten
Foto Thea

Thea van de Velde (Vestigingsmanager)

Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Thea van de Velde ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen en drie kleinkinderen en ik woon in het prachtige Tholen.

Ik ben sinds 1995 met veel plezier werkzaam bij peuteropvang de Fabeltuin in Tholen.

Meer lezen over Thea? Klik hier!