<< terug naar vestigingen

Zo Outdoor bij de Jaguars

Julialaantje 18
2282 NW Rijswijk

Zo Outdoor bij de Jaguars brengt kinderen in contact met de natuur!

Bij onze mooie avontuurlijke locatie bieden wij naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Onze Outdoor BSO zit op het terrein van de scoutinggroep de Jaguars aan het Julialaantje.

De natuurrijke locatie biedt een uitdagende omgeving waar kinderen het echte buitenleven ervaren. Er is ruimte voor de kinderen om de natuur te ontdekken en de creativiteit en fantasie te ontwikkelen. Midden in de bossen en vlakbij de kinderboerderij is dit bij uitstek een fantastische plek.

Iedereen beleeft hier graag avonturen
De nadruk ligt op deze vestiging echt op avonturen beleven en uitdagingen aangaan in de natuur met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, broodjes bakken, sporen van dieren zoeken, vliegeren, GPS tochtjes, plantennamen leren kennen, knopen en nog zoveel meer.

De Outdoor BSO is op maandag, dinsdag en donderdag geopend. In de 40 reguliere schoolweken (buiten de schoolvakanties) is dat na einde schooltijd tot 18.30 uur en in de vakantieweken zijn de kinderen al welkom vanaf 7.30 uur. Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen waarmee wij samenwerken, zijn wij open.
Wij halen kinderen op bij o.a
- Godfried Bomansschool
- Snijderschool
- Kronenburghschool
- Nicolaas Beetsschool
- Prins Mauritsschool
- ’t Prisma

Meer informatie over Zo bij de Jaguars of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager Monique van der Harst. Zij geeft je met veel plezier een rondleiding op deze mooie vestiging.

Opvangvormen
naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang, outdoor bso
Vestigingsmanager
Monique van der Harst
Adjunct
Els Visser
Mobiel
0615137163
E-mail
jaguars@zokinderopvang.nl
Outdoor BSO
LRK 234052600

Download Inspectierapport BSO Zo outdoor bij de Jaguars te Rijswijk 2020

Download Certificaat HKZ 2018 ISO 9001: 2015

Openingstijden BSO
Maandag: 14.30 - 18.30
Dinsdag: 14.30- 18.30
Woensdag: opvang op andere locatie
Donderdag: 14.30 - 18.30
Vrijdag: opvang op andere locatie
Zaterdag: Gesloten
Foto Monique

Monique van der Harst (Vestigingsmanager)

Mijn naam is Monique van der Harst, ik ben vestigingsmanager van 2 locaties bij Zo kinderopvang. Ik ben 11 jaar geleden begonnen als pedagogisch medewerker op de babygroep en in de loop der jaren doorgegroeid tot vestigingsmanager.
Om elke dag op mooie locaties te mogen werken met gemotiveerde pedagogisch medewerkers is voor mij een feestje. Een rol mogen spelen in de opvoeding van kinderen en ze elke dag mogen zien ontwikkelen is wat mijn werk zo mooi maakt. Geen dag is hetzelfde!

Foto Els

Els Visser (Adjunct-vestigingsmanager)

Ruim dertig jaar geleden ben ik na mijn afronding van mijn hbo-opleiding Jeugdwelzijnswerk, gaan werken in de kinderopvang. Ooit begonnen op de groep, heb ik mijn uitdaging verplaatst naar het management van locaties. Mijn drive is altijd mijn passie voor de kinderen geweest. Mijn eigen zoon (inmiddels studerend) heeft uiteraard op de kinderopvang gezeten , en ik heb daar altijd de enorme meerwaarde voor zijn ontwikkeling in gezien. Meer lezen over Els? Klik hier!