<< terug naar vestigingen

Zo Outdoor bij de Jaguars

Julialaantje 18
2282 NW Rijswijk

Op een natuurrijke locatie omringd door Park den Burgh, kinderboerderij het Akkertje en het Rijswijkse bos vindt u de Outdoor BSO. Deze typische buiten-BSO zit in het pand van Scoutinggroep De Jaguars.

In deze super coole BSO! vindt u de kinderen zoveel mogelijk buiten en in de natuur. Daar kunnen ze heerlijk bewegen en ontdekken. Midden in de bossen en vlakbij de kinderboerderij is dat natuurlijk geen enkel probleem.

De nadruk ligt op deze vestiging echt op avonturen beleven en uitdagingen aangaan in de natuur met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, broodjes bakken, sporen van dieren zoeken, vliegeren, GPS tochtjes, plantennamen leren kennen, knopen en nog zoveel meer.

Wij halen kinderen op van diverse scholen in Rijswijk. Belt u de vestigingsmanager voor meer informatie.

Opvangvormen
naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang, outdoor bso
Vestigingsmanager
Monique van der Harst
Adjunct
Els Visser
Mobiel
0615137163
E-mail
jaguars@zokinderopvang.nl
Outdoor BSO
LRK 234052600

Download Inspectierapport BSO Zo Outdoor bij de Jaguars dec 2018

Download Pedagogisch werkplan Zo Outdoor bij de Jaguars

Download Certificaat HKZ 2018 ISO 9001: 2015

Openingstijden BSO
Maandag: 14.30 - 18.30
Dinsdag: 14.30- 18.30
Woensdag: opvang op andere locatie
Donderdag: 14.30 - 18.30
Vrijdag: opvang op andere locatie
Zaterdag: Gesloten
Foto Monique

Monique van der Harst (Vestigingsmanager)

Mijn naam is Monique van der Harst, ik ben vestigingsmanager van 2 locaties bij Zo kinderopvang. Ik ben 11 jaar geleden begonnen als pedagogisch medewerker op de babygroep en in de loop der jaren doorgegroeid tot vestigingsmanager.
Om elke dag op mooie locaties te mogen werken met gemotiveerde pedagogisch medewerkers is voor mij een feestje. Een rol mogen spelen in de opvoeding van kinderen en ze elke dag mogen zien ontwikkelen is wat mijn werk zo mooi maakt. Geen dag is hetzelfde!
Meer lezen over Monique? Klik hier!

Foto Els

Els Visser (Adjunct-vestigingsmanager)

Ruim dertig jaar geleden ben ik na mijn afronding van mijn hbo-opleiding Jeugdwelzijnswerk, gaan werken in de kinderopvang. Ooit begonnen op de groep, heb ik mijn uitdaging verplaatst naar het management van locaties. Mijn drive is altijd mijn passie voor de kinderen geweest. Mijn eigen zoon (inmiddels studerend) heeft uiteraard op de kinderopvang gezeten , en ik heb daar altijd de enorme meerwaarde voor zijn ontwikkeling in gezien. Meer lezen over Els? Klik hier!