<< terug naar vestigingen

Zo Outdoor bij Ferguson

Muurbloemweg 41
2555 NB Den Haag

Bij Zo hechten wij sterk aan natuurbeleving, verantwoordelijkheid, gezondheid, leren omgaan met risico’s en ondernemerschap. Waar kan dat beter dan buiten waarin de fysieke omgeving minder begrensde mogelijkheden biedt? Om deze reden zal Zo Kinderopvang in het voorjaar van 2018 haar deuren openen van de derde Outdoor BSO in het pand van Scouting Ferguson aan de Muurbloemweg 41 in Den Haag.

Het belooft weer een avontuurlijke BSO te worden. De kinderen gaan zoveel mogelijk naar buiten de natuur in, waar ze heerlijk kunnen bewegen en ontdekken in het bos en op het strand van Kijkduin en in de nabije omgeving zijn veel sportverenigingen.

Wat gebeurt er zoal in de Outdoor BSO?

Sport en Spel: dagelijks buiten spelen in en met de natuur zoals bijvoorbeeld verstoppertje, bomentikkertje, boom klimmen, balspelen, waterplezier, bosspellen, gezelschapsspelen, teamspelen.
Expressie: figuurzagen, hutten of vlotten bouwen met planken, paaltjes, tonnen en touwen, toneelspelen, kunstwerken maken van natuurlijk materiaal.
Uitdagende technieken: wij leren de kinderen de basis van in en met de natuur zijn, hoe ga je om met alle elementen die natuur biedt? Hier horen ook activiteiten bij als vuurtjes maken, omgaan met zakmessen, bomen klimmen, hoe vind je je weg door het bos, hoe je je moet kleden bij verschillende weersomstandigheden, hoe ga je om met het donker in de winter maanden?

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct graag meer informatie over deze nieuwe Outdoor BSO, dan kunt u contact opnemen met Nicole van de Bergen, hoofdkantoor Zo Kinderopvang via telefoonnummer 070 345 85 63 of een mail sturen naar ferguson@zokinderopvang.nl.

Opvangvormen
outdoor bso
Telefoon
0703458563
E-mail
ferguson@zokinderopvang.nl
LRK BSO

Download Veel gestelde vragen Zo Outdoor bij Ferguson

Openingstijden BSO
Maandag: 14.30 - 18.30 uur
Dinsdag: 14.30 - 18.30 uur
Woensdag: 12.00 - 18.30 uur
Donderdag: 14.30 - 18.30 uur
Vrijdag: 14.30 - 18.30 uur
Zaterdag: Gesloten