<< terug naar vestigingen

Zo Outdoor bij Ferguson

Muurbloemweg 41
2555 NB Den Haag

Bij Zo hechten wij sterk aan natuurbeleving, verantwoordelijkheid, gezondheid, leren omgaan met risico’s en ondernemerschap. Waar kan dat beter dan buiten waarin de fysieke omgeving minder begrensde mogelijkheden biedt? Zo Kinderopvang benut dit ten volle op de Outdoor BSO's, door internationals heel treffend Forest School genoemd.

Ook deze Outdoor BSO in het pand van Scouting Ferguson aan de Muurbloemweg 41 in Den Haag is een avontuurlijke BSO. De kinderen gaan zoveel mogelijk naar buiten de natuur in, waar ze heerlijk kunnen bewegen en ontdekken in het bos en op het strand van Kijkduin en in de nabije omgeving zijn veel sportverenigingen.

Wat gebeurt er zoal in de Outdoor BSO?

Sport en Spel: dagelijks buiten spelen in en met de natuur zoals bijvoorbeeld verstoppertje, bomentikkertje, boom klimmen, balspelen, waterplezier, bosspellen, gezelschapsspelen, teamspelen.
Expressie: figuurzagen, hutten of vlotten bouwen met planken, paaltjes, tonnen en touwen, toneelspelen, kunstwerken maken van natuurlijk materiaal.
Uitdagende technieken: wij leren de kinderen de basis van in en met de natuur zijn, hoe ga je om met alle elementen die natuur biedt? Hier horen ook activiteiten bij als vuurtjes maken, omgaan met zakmessen, bomen klimmen, hoe vind je je weg door het bos, hoe je je moet kleden bij verschillende weersomstandigheden, hoe ga je om met het donker in de wintermaanden?

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct graag meer informatie over deze nieuwe Outdoor BSO, bel dan naar 0615874978 of stuur een mail naar ferguson@zokinderopvang.nl.

Opvangvormen
outdoor bso
Vestigingsmanager
Bianca Baltus
Telefoon
0703458563
Mobiel
0615874978
E-mail
ferguson@zokinderopvang.nl
Facebook
www.fb.me/zobijferguson
LRK BSO
624260082

Download Inspectierapport_BSO Zo Outdoor bij Ferguson 2018

Download Gezondheids- en veiligheidsbeleid Zo Outdoor bij Ferguson maart 2019

Download Pedagogisch werkplan Zo Outdoor bij Ferguson maart 2019

Download Bijlage Pedagogisch Werkplan Zo Outdoor bij Ferguson april 2019

Download Veel gestelde vragen Zo Outdoor bij Ferguson

Download Certificaat HKZ 2018 ISO 9001: 2015

Openingstijden BSO
Maandag: 14.30 - 18.30 uur
Dinsdag: 14.30 - 18.30 uur
Woensdag: 12.00 - 18.30 uur
Donderdag: 14.30 - 18.30 uur
Vrijdag: 14.30 - 18.30 uur
Zaterdag: Gesloten
Foto Bianca

Bianca Baltus (Vestigingsmanager)

Ik ben clustermanager van de vestigingen Zo aan de 2e Sweelinckstraat, Zo Outdoor in de Duinpan, Zo aan de Sijzenlaan en Zo Outdoor bij Ferguson. Ik hou van zeilen en skiën en woon in Bleiswijk met mijn man en zoontje. Ik ben gek op kinderen en vind het vooral heel leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelen en hoe wij ze kunnen uitdagen om nieuwe avonturen te beleven. Zelf ben ik al 25 jaar actief bij een scoutinggroep, waardoor ik veel ervaring heb met outdoor activiteiten en met kinderen. Ook vind ik het erg leuk om intermediair te zijn tussen ouders, medewerkers, scholen en kinderen. Je houdt je bezig met veel verschillende taken en geen dag is hetzelfde! In 2011 ben ik bij Zo Kinderopvang in dienst gekomen. Na het opzetten van de locatie aan de Van Vredenburchweg in Rijswijk heb ik meerdere locaties in de regio Den Haag aangestuurd en sinds 2018 werk ik als clustermanager. Tot ziens op een van de vestigingen van Zo!

Meer lezen over Bianca? Klik hier!