<< terug naar vestigingen

Zo aan de Jan van Nassaustraat

Jan van Nassaustraat 115
2596 BS Den Haag

Kleinschalig en huiselijk
Met een vast team van zeer betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers bieden wij u kleinschalige en natuurlijke dagopvang en BSO in een prachtig herenhuis in de wijk Benoordenhout. De opvang heeft een huiselijke sfeer en ouder en kind staan centraal. Het is een plek waar kinderen de vrijheid hebben om te spelen en zich te ontwikkelen.

Ontwikkelactiviteiten per leeftijdsgroep
Speciaal voor baby's hebben we een gezellig snoezelhoekje. Met verschillende materialen, waaronder licht en geluid, stimuleren wij de sensitieve ontwikkeling van de kinderen.
Voor peuters die toe zijn aan meer uitdaging, bieden wij ons Peuterplus programma; we bereiden kinderen voor op de basisschool door ze zelfredzaam te maken, denk aan zelf aan- en uitkleden, zindelijkheid, maar ze leren ook knippen met een schaar of kleuren herkennen en benoemen. Ook geeft een vaste collega muziekles en gymles aan de kinderen.

Gezonde, verantwoorde voeding
Meerdere keren per dag eten wij gezond en verantwoord. Zo hebben we een vers fruitmoment en een eetmoment met rauwe groenten, zoals tomaat en komkommer. Alle kinderen krijgen zelf bereide warme maaltijden geserveerd.

Buiten avonturen beleven
De kinderen kunnen veilig spelen in onze tuin met natuurlijke elementen. Zo hebben wij een moestuintje die de kinderen en medewerkers samen onderhouden. Ook gaan we regelmatig op avontuur in de buurt met de kinderen. Bij onze BSO ligt de nadruk vooral op de natuur en het buiten zijn. Samen met de kinderen gaan we regelmatig spelen en ontdekken in het prachtige stadspark Arendsdorp. Klimmen in bomen, op zoek gaan naar insecten, vogels spotten maar ook spelen in de speeltuin hoort daarbij.

Scholen
Onze BSO haalt kinderen op van De Paschalisschool, Oranje Nassauschool en Openbare Basisschool Benoordenhout.

Tijdens de vakanties voegen wij samen met de locatie Van Nijenrode. We zijn dan open van 7.30 uur tot 18.30 uur. In overleg met de basisschool biedt de locatie ook incidentele opvang aan. Dit betekent dat wij ook kinderen opvangen tijdens studiedagen.

Opvangvormen
dagopvang, voorschoolse opvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Vestigingsmanager
Syreeta Paola
Adjunct
Roxanne Holman
Telefoon
070 326 46 40
Mobiel
BSO 06 462 423 74
E-mail
janvannassau@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoaandejanvannassaustraat
Instagram
https://www.instagram.com/zoaandejanvannassaustraat
LRK KDV
122 774 425
LRK BSO
269 098 768

Download Inspectierapport KDV Zo aan de Jan van Nassaustraat 2020

Download Inspectierapport BSO Zo aan de Jan van Nassaustraat 2020

Openingstijden Dagopvang
Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: Gesloten
Foto Roxanne

Roxanne Holman (Adjunct-vestigingsmanager)

Groep: Dansers

Syreeta Paola (Vestigingsmanager)