<< terug naar vestigingen

Zo Outdoor bij Haagse Hout

Reigersbergenweg 280
2592 EZ Den Haag

Zo Outdoor bij Haagse Hout brengt kinderen in contact met de natuur!
BSO Zo outdoor bij Haagse Hout, in Bezuidenhout opende op 15 december 2019 haar deuren. Op deze Outdoor BSO, gelegen in het gezellige Bezuidenhout, op het terrein van de Stadsboerderij, spelen en ontdekken de kinderen zoveel mogelijk buiten en in de natuur. De natuurrijke locatie biedt een uitdagende omgeving waar kinderen het buitenleven ervaren. Wij bieden hier avontuurlijke naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Tijdens vakanties krijgen de kinderen een gezonde warme maaltijd. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 uur tot 18.30 en tijdens de school vakanties zijn wij samen gevoegd met onze locatie Zo aan de van der Wyckstraat.

Iedereen beleeft hier graag avonturen
De nadruk ligt op onze locatie ligt echt op avonturen beleven en uitdagingen aangaan in de natuur met activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, broodjes bakken, sporen van dieren zoeken, vliegeren, GPS tochtjes, plantennamen leren kennen, knopen en nog zoveel meer. Samen gaan we allerlei uitdagingen aan. We leren van en spelen in de natuur.

Gunstige ligging
Zo Outdoor bij Haagse Hout ligt in het hart van Bezuidenhout, in de buurt van diverse doorgaande wegen: de Laan van NOI, Schenkkade/Schenkviaduct en Bezuidenhoutseweg en diverse OV opstapplaatsen zoals station Den Haag Laan van NOI. Ook dichtbij diverse uitvalswegen zoals de A 12/A 13 en A4.

Wat zit in ons DNA?
- natuurlijk en avontuurlijk
- gastvrij
- vast, hecht en professioneel team

Voor de BSO halen wij kinderen op van:
• Basisschool De Lusthof in Voorburg
• Nutsschool Bezuidenhout (ook voorschoolse opvang)
• HSV Van Heutzstraat
• Three Little Ships International Primary School
• Lighthouse Special Education
• Liduina basisschool
Kinderen van andere scholen zijn ook van harte welkom. Wij kijken graag samen met u naar een logistieke oplossing voor het ophalen uit school.

Wilt u meer informatie over Zo bij Haagse Hout of wilt u een keer binnen kijken? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager Maureen Finkenflugel of adjunct vestigingsmanager Anita Kester.

Opvangvormen
naschoolse opvang, vakantieopvang, outdoor bso
Vestigingsmanager
Maureen Finkenflugel
Adjunct
Anita Kester
Telefoon
06 29 483252
Mobiel
06 29 483 252
E-mail
haagsehout@zokinderopvang.nl
Facebook
@zooutdoorbijhaagsehout

Download Inspectierapport Zo Outdoor bij Haagse Hout_2020

Openingstijden BSO
Maandag: 15.00 18.30
Dinsdag: 15.00 18.30
Woensdag: Gesloten Gesloten
Donderdag: 15.00 18.30
Vrijdag: Gesloten Gesloten
Zaterdag: Gesloten Gesloten

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 uur tot 18.30 en tijdens de school vakanties zijn wij samen gevoegd met onze locatie Zo aan de van der Wyckstraat.

Foto Maureen

Maureen Finkenflugel (Vestigingsmanager)

Sinds begin januari 2019 ben ik werkzaam als vestigingsmanager bij Zo aan de van der Wyckstraat.
Al tijdens mijn sollicitatiegesprekken voelde Zo aan als een gedreven warme organisatie en dat past goed bij mij!
Ik vind het belangrijk om helder en transparant te communiceren, met het hoofd koel en het hart warm. Te streven naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden samen met het betrokken team van pedagogische medewerkers.
Zo is een lerende organisatie die volop in beweging is en waar heel veel mensen werken met een enorm hart voor de kinderen.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag mijn deur staat altijd open!