Voorschoolse opvang bij Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zo aan de Van Nijenrodestraat biedt naast buitenschoolse opvang ook voorschoolse opvang (VSO) op de vestiging. Dat doen we voor de Paschalis Basisschool, Basisschool Wolters, de Haagsche Scholenvereniging, Oranje Nassauschool, Openbare Basisschool Benoordenhout en de Montessorischool Waalsdorp. Wij verzorgen de voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op verzoek zorgen wij ook voor een heerlijk ontbijt. Zo helpen wij u graag bij de soms lastige combinatie van gezin en werk.

Hoe gaat de VSO in zijn werk?

Tijdens de schoolweken vangen onze vaste BSO-leidsters uw zoon of dochter vanaf 7.30 uur op in de BSO-ruimte. De ruimte is gezellig en knus ingericht. Samen smeren we een boterhammetje of gaan direct aan de slag met het spelmateriaal. Als het tijd is om naar school te gaan, nemen we de Stint of gaan we lopend naar school. Ieder kind wordt persoonlijk begeleid. 

Ook kinderopvangtoeslag voor VSO

Maakt u al gebruik van kinderopvangtoeslag? Oók voor de VSO komt u in aanmerking voor vergoeding.

Interesse?

Heeft u interesse of heeft u nog vragen, bel dan de vestigingsmanagers Kelly Vroegop (KDV) of Lenny van der Noordaa (BSO) op 070 328 2301 of stuur een e-mail naar vannijenrode@zokinderopvang.nl.