Sacha, pedagogisch medewerker Zo op het Podium

Zo kinderopvang pedagogisch medewerker Sasha

Zo leuk om kinderen echt te zien opgroeien op de groepen

Ik was net klaar met mijn opleiding (gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4) en ik was op dit moment nog werkzaam bij het bedrijf waar ik stage had gelopen voor mijn opleiding. Ik was aan het zoeken naar vacatures, omdat ik niet meer tevreden was bij mijn oude werkgever. Toen kwam ik een vacature tegen bij Zo op het Podium. Dit was voor mij perfect, want de locatie was in mijn woonplaats gevestigd. En ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

Hartverwarmend

Ik ben recent overgegaan van de BSO naar de peutergroep. Ik val nu nog af en toe in bij de BSO als ik dit nodig is. Op een middag kwam ik werken. Ik had van mijn collega gehoord dat een jongetje op de groep een zusje had gekregen. Toen ben ik naar het jongetje toegelopen en heb ik heb gevraagd naar zijn zusje en of ik haar mocht zien. Hij was mega enthousiast en wilde heel trots zijn zusje aan mij laten zien als hij opgehaald werd zei hij. Daarna klampte hij zich aan mij vast en zei hij dat hij mij gemist had. Hier smolt mijn hart van!

Lachen van oor tot oor

Voor mij is het leukste aan werken in de kinderopvang dat je de kinderen echt ziet opgroeien op de groepen. Je maakt van alles met ze mee en bouwt echt een band met ze op. Zij raken gehecht aan mij en ik aan hen.

Ik vind het zo leuk om te zien als ze binnenkomen op de groep en ze lachen van oor tot oor, omdat ze weer zo’n zin hebben om te komen spelen. Dat geeft mij een gelukkig gevoel.

Enthousiast?

Bekijk onze vacatures of solliciteer direct door te mailen naar recruitment@zokinderopvang.nl
pedagogische medewerker leest voor uit boek aan meisje