Zo'n zin in de zomer!

Op deze pagina vindt u de complete zomervakantieprogramma's 2020 van diverse Zo-BSO's in de regio Haaglanden en West-Brabant/Tholen. Onze programma's zitten altijd vol actie, creativiteit, lekker en gezond eten en vooral veel plezier.
Als u op de vestiging naar keuze klikt gaat u direct naar het vakantieprogramma. Wilt u uw kind aanmelden klik dan op de link van het e-mailadres of meld uw kind aan bij de vestigingsmanager. 

Alle BSO teams wensen u alvast een heerlijke zomervakantie!

 

West-Brabant en Tholen

 

Zo op de Schans en Zo op het Groene Hart - Halsteren

Zo op de Schans en Zo op het Groene Hart vieren de zomervakantie samen met Doenkids in het thema: Later als ik groot ben!. Leuke activiteiten in wekelijks verschillende thema's. Je verveelt je geen moment! Klik op de weken om de vakantieprogramma's te bekijken. 

Week 1 De hulpdiensten!
Week 2 Werken met dieren
Week 3 In de buitenlucht
Week 4 Banenmarkt -van badpak tot uniform
Week 5 20 jaar later!
Week 6 Wereldberoemd

Aanmelden via schans@zokinderopvang.nl of groenehart@zokinderopvang.nl

Zo aan de Dortmundstraat, Zo in Siemburg, Zo Outdoor in Kruisland, Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer

Bovenstaande BSO´s vieren de zomervakantie samen deze zomer, En hoe! We gaan naar de camping! Samen met de kinderen gaan we op reis naar verschillende vakantielanden en leren wij de landen kennen. Zo gaan we naar Frankrijk, Spanje en sluiten wij af in ons eigen landje. Samen leren wij woorden in verschillende talen, maken wij zelf een landkaart en we gaan zelfs een dag echt kamperen! Ook starten wij samen de dag met ochtendgymnastiek. Zo maken wij een goed begin van de dag.

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via dortmundstraat@zokinderopvang.nl of siemburg@zokinderopvang.nl of kruisland@zokinderopvang.nl of boomhut@zokinderopvang.nl of groenvanprinsterer@zokinderopvang.nl

Zo op de Gummarus en Zo op het Podium - Steenbergen

De kinderen van Gummarus en Podium vieren dit jaar de zomer samen en helemaal in stijl, want het thema is: Zo in eigen land. Elke week staat er een ander vakantiegebied in Nederland centraal boordevol leuke activiteiten.

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via gummarus@zokinderopvang.nl of podium@zokinderopvang.nl

Zo aan de Zoekweg - Tholen

In de vakantie kan het allemaal: je uitleven tijdens het ravotten en heerlijk ontspannen & relaxen! Daarom gaan we deze lekker combineren. Onze activiteiten zijn zowel uitputtend als rustgevend: het ultieme vakantiegevoel! In dit programmaboekje vind je de activiteiten in het kort. Een uitgebreidere versie over de inhoud van de activiteiten vind je in de link eronder.

Bekijk het vakantieprogramma

Bekijk hieronder de inhoud van de activiteiten per week:

Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6

Aanmelden kan via zoekweg@zokinderopvang.nl

Den Haag en Rijswijk

Zo aan de 2e Sweelinckstraat - Den Haag

Bij Zo aan de 2e Sweelinkstraat worden er elke dag verschillende activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. De 7+ kinderen worden in de vakantie op hun eigen groep opgevangen in de kerk. Naast de activiteiten is er genoeg ruimte om met de kinderen te bedenken wat ze zelf willen doen die dag en is er altijd de mogelijkheid om binnen of buiten vrij te spelen. Zoveel te beleven, dat wil jij toch ook?

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via 2eSweelinck@zokinderopvang.nl

Zo aan de Van der Wyckstraat en Zo outdoor bij Haagse Hout - Den Haag

Gezellig samen de vakantie vieren vol zomerse activiteiten. Sport en spel, beweging,knutselen, lekker en gezond lunchen, leuke uitstapjes etc. Alles zit er in deze vakantie.

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via vanderwyckstraat@zokinderopvang.nl of haagsehout@zokinderopvang.nl

Zo aan de Van Vredenburchweg en Zo outdoor bij de Jaguars - Rijswijk

We gaan plezier maken samen met alle kinderen van Zo aan de Van Vredenburchweg en Zo bij de Jaguars. De Jaguars is de eerste drie weken van de vakantie gesloten en we voegen dan samen met de locatie aan de Van Vredenburchweg. De laatste drie weken zijn beide locaties open en zullen we ook af en toe de locaties samenvoegen als de activiteit dit toelaat. We hebben een super leuk en afwisselend vakantieprogramma gemaakt vol met buitenactiviteiten,
waterspelletjes, creatieve uitdagingen, speelplezier en ook cultuuruitstapjes!

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via vanvredenburchweg@zokinderopvang.nl of jaguars@zokinderopvang.nl

Zo aan de Jan van Nassaustraat en Zo aan de van Nijenrodestraat

Piratendag, onderzoekersdag, reuzendag, kunstdag en legerdag. En dat was nog maar de eerste week van het zomerprogramma. Genoeg avonturen te beleven voor de kinderen van de BSO´s Jan van Nassaustraat en aan de van Nijenrodestraat. 

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via janvannassau@zokinderopvang.nl of vannijenrode@zokinderopvang.nl

Zo aan het Oosteinde

We hebben een super leuk en afwisselend vakantieprogramma gemaakt vol met buitenactiviteiten,
waterspelletjes, creatieve uitdagingen, speelplezier en ookveel uitstapjes!
Ook genieten we samen van de lekkerste gezonde hapjes en drankjes. Doe jij gezellig mee?

Bekijk het vakantieprogramma

Aanmelden via oosteinde@zokinderopvang.nl

zomervakantie