Outdoor BSO

De naam verklapt het al: op onze outdoor BSO ontdekken we de natuur. Jouw kind beleeft hier de mooiste en spannendste avonturen. Wat dacht je van uitdagende activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, hout hakken, vuur maken, vliegeren of geocaching: op schattenjacht met een gps-ontvanger?
Vind mijn vestiging
Zo Kinderopvang locatie Outdoor BSO Kruisland kinderen spelen in het bos met takken
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker laat foto zien op zijn mobiele telefoon aan de kinderen
Ontdekken in de natuur

We zijn veel buiten, dat is belangrijk voor de fysieke en geestelijke gezondheid van kinderen. Bij alle activiteiten die we ondernemen prikkelen we de nieuwsgierigheid die kinderen van nature hebben. Ze houden zich bezig met spel, techniek en muziek midden in de natuur, uiteraard onder professionele begeleiding. Samen verkennen we onze omgeving.

 

Outdoor activiteiten

De locaties van onze outdoor BSO liggen in een prachtige omgeving. De activiteiten staan in het teken van het buiten zijn en het beleven van de natuur. Want die biedt eindeloos veel mogelijkheden om te spelen, te sporten, te leren en de zintuigen te ontwikkelen. Even binnen uitrusten, opwarmen of een spelletje doen? Dat kan natuurlijk ook. Op onze outdoor BSO maken we vooral gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en spelmateriaal dat iets te maken heeft met de natuur.

kinderen spelen in het bos en klimmen op de boomstam
Zo Kinderopvang Outdoor BSO Ferguson meisje loopt door met bos met tak
Kom vooral eens langs

Jouw kind kan tijdens de veertig reguliere schoolweken op alle werkdagen bij ons terecht voor buitenschoolse opvang, van het moment dat de school uitgaat tot 18.30 uur. In de vakantieweken bieden we gehele dagen buitenschoolse opvang.

Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen waarmee we samenwerken zijn we geopend. Bijna elke vestiging werkt met meerdere scholen samen. De exacte openingstijden in de vakantieweken vind je op de pagina’s van de vestigingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze outdoor BSO? We vertellen je graag meer. Kom vooral eens langs om de sfeer te proeven.
Zo Kinderopvang locatie Outdoor BSO Kruisland kinderen spelen in het bos met takken