Tussenschoolse opvang

Voor de grotere kinderen (leeftijd 4 tot 13 jaar)

Tussenschoolse opvang bieden we op diverse scholen op 4 dagen van de week (m.u.v. woensdag) in de middagpauze. Exacte tijden waarop wij tussenschoolse opvang bieden, zijn afhankelijk van de desbetreffende basisschool.

Overblijven bij Zo is leuk!

Veel kinderen gaan tussen de middag niet meer naar huis om een boterham te eten. Zij blijven over op school of gaan naar een andere locatie waar zij hun boterham eten, wat drinken en waar ze lekker spelen met hun klasgenootjes. Want overblijven is meer dan een boterham eten en wat drinken. Het is het moment om tussen de schooluren in even lekker te ontspannen en te ontladen. Tijdens de tussenschoolse opvang rusten de kinderen uit, ontspannen ze zich en kunnen ze even lekker spelen, rennen en ontladen. Er is ruimte voor spelen, contacten opdoen en bewegen. Kortom, bij Zo is overblijven leuk!

De medewerkers begeleiden de kinderen, houden het overzicht en zorgen voor de invulling van de tussenschoolse opvang. Zij zorgen ervoor dat ieder kind wat eet en drinkt en dat alles goed en plezierig verloopt.

Bent u benieuwd naar onze tussenschoolse opvang?

Hier vindt u het reglement van de TSO 2018 - 2019 en hier het aanmeldingsformulier voor de TSO.

Let op: voor de Mariaschool in Rijswijk geldt een ander formulier. Dat vindt u hier.

Wilt u meer specifieke informatie, neemt u dan contact met ons op via de vestiging van uw voorkeur!

 

Overzicht samenwerkende scholen waar Zo de TSO verzorgt: