Jouw ontwikkeling

We vinden onze eigen ontwikkeling net zo belangrijk als die van kinderen.
Werken en leren bij Zo Kinderopvang | BBL-traject

Ruimte om te leren

Only available in Dutch

We focussen ons op kind ontwikkeling en dat vraagt up-to-date professionals.  Daarom geven we onze pedagogische medewerkers de ruimte om te leren. Mis jij nog iets in jouw ontwikkeling in het vak? Of ben jij altijd nieuwsgierig naar manieren om nog beter te worden? Dan helpen wij je hier graag bij. Door de kinderen uit te dagen, de juiste materialen aan te bieden en met ze mee te spelen, zorgen wij ervoor dat ze groeien en zich ontwikkelen en wij groeien graag met ze mee!

Creativiteit, nieuwsgierigheid en het stimuleren van talenten is ons vak en daarom blijven we ook zelf steeds (bij) leren. Je kwaliteit, intelligentie en persoonlijkheid staan niet vast. Je kunt je verder ontwikkelen door te leren en ervaringen op te doen. Iemand met deze houding durft meer zichzelf te zijn en ziet kwetsbaarheid als een kracht.

Via onze eigen online leeromgeving Zo Plein bieden we je opleidingen, webinars en cursussen aan. Ook is dit de plek waar je ideeën met collega’s kunt delen of elkaar om advies kan vragen. Een informele manier van ervaringen uitwisselen.

We bieden ook mogelijkheden aan om steeds weer nieuwe werkervaring binnen de organisatie op te doen.

 

Enthousiast geraakt?

Bekijk onze vacatures of solliciteer direct door de mailen naar recruitment@zokinderopvang.nl
Kind speelt met gitaar tijdens muziekles op de dagopvang bij locatie Zo aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag