Recruitment proces

pedagogische medewerker leest voor uit boek aan meisje

Only available in Dutch

Stap 1: Jij hebt besloten dat een baan bij Zo Kinderopvang je op het lijf geschreven is, harstikke mooi! Ga naar onze vacaturepagina en solliciteer. Stuur je wel een CV en motivatiebrief mee? Wij willen graag weten wie je bent en wat je doet!

Stap 2: Wij sturen je direct een bevestiging van je sollicitatie bij ons.

Stap 3: Voldoet je CV aan de verwachtingen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Dit gebeurt in eerste plaats telefonisch door een van onze recruiters.

Stap 4: Na het eerste gesprek nodigen we je uit voor een gesprek met de vestigingsmanager van de vestiging waar je hebt gesolliciteerd. Je gaat kennismaken met je mogelijk nieuwe collega’s en je ziet gelijk de werkplek. In de meeste gevallen heb je eerst een gesprek met je toekomstige manager om vervolgens gelijk mee te draaien op de groep (deze ochtend of middag duurt ongeveer 4 uur).

Stap 5: Hopelijk is iedereen nu enthousiast over een samenwerking. Zo ja, dan stuurt een van de recruiters je een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Stap 6: Bij akkoord van het arbeidsvoorwaardenvoorstel en het ontvangen van alle gevraagde documenten, een goede referentie en VOG verklaring ontvang je van HR een arbeidsovereenkomst en ontvangen we je als nieuwe collega bij Zo Kinderopvang. Welkom!

Vanaf stap 3 is er iedere keer een moment dat we contact hebben of je verder gaat in de procedure.

Enthousiast?

Bekijk onze vacatures of solliciteer direct door te mailen naar recruitment@zokinderopvang.nl
pedagogische medewerker laat zijn mobiele telefoon zien aan de kinderen