Sollicitatieprocedure

pedagogische medewerker leest voor uit boek aan meisje

We komen graag met jou in contact en zijn benieuwd wat jij zoekt in een baan. Solliciteren hoeft niet altijd via een uitgebreide schriftelijke sollicitatie met motivatie of CV. Je kunt ook altijd een van onze recruiters bellen om op die manier erachter te komen of wij bij elkaar passen. We maken allereerst graag kennis met jou en kijken graag samen naar mogelijkheden binnen onze organisatie.

Heb je via ons sollicitatieformulier gesolliciteerd, dan ziet onze sollicitatieprocedure er als volgt uit:

Stap 1: Wij sturen je direct een bevestiging van je sollicitatie bij ons.

Stap 2: We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit gebeurt in eerste plaats telefonisch door een van onze recruiters.

Stap 3: Na het eerste gesprek nodigen we je uit voor een gesprek met de vestigingsmanager van de vestiging waar je hebt gesolliciteerd. Je gaat kennismaken met je mogelijk nieuwe collega’s en je ziet gelijk de werkplek. In de meeste gevallen heb je eerst een gesprek met je toekomstige manager om vervolgens gelijk mee te draaien op de groep (deze ochtend of middag duurt ongeveer 4 uur).

Stap 4: Hopelijk is iedereen nu enthousiast over een samenwerking. Zo ja, dan stuurt een van de recruiters je een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Stap 5: Bij akkoord van het arbeidsvoorwaardenvoorstel en het ontvangen van alle gevraagde documenten, een goede referentie en VOG verklaring ontvang je van HR een arbeidsovereenkomst en ontvangen we je als nieuwe collega bij Zo Kinderopvang. Welkom!

Vanaf stap 3 is er iedere keer een moment dat we contact hebben of je verder gaat in de procedure.

pedagogische medewerker laat zijn mobiele telefoon zien aan de kinderen
pedagogische medewerker staat bij een meisje en wijst naar het meisje rechts van hen
Werken en leren bij Zo Kinderopvang | BBL-traject
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker leest voor uit boek
Zo Kinderopvang Outdoor BSO Ferguson meisje loopt door met bos met tak
Zo Kinderopvang kinderen lopen door het bos
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker houdt baby vast
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker geeft baby de fles

Vragen over werken bij Zo Kinderopvang?

Je kunt altijd contact opnemen met een van onze recruiter. Zij vertellen je graag alles over hoe het is om te werken bij Zo Kinderopvang.
recruiter Carola Klein