Sollicitatieprocedure

Wil je graag solliciteren bij Zo Kinderopvang? Dan is het natuurlijk fijn om te weten wat je kunt verwachten. Daarom nemen we je stap voor stap mee in onze sollicitatieprocedure.
Pedagogisch medewerker helpt een kind op de zandheuvel tijdens het buitenspelen

We komen graag met jou in contact en zijn benieuwd wat jij zoekt in een baan. Solliciteren hoeft niet altijd via een uitgebreide schriftelijke sollicitatie met motivatie of CV. Je kunt ook altijd een van onze recruiters bellen om op die manier erachter te komen of wij bij elkaar passen. We maken allereerst graag kennis met jou en kijken graag samen naar mogelijkheden binnen onze organisatie.

Heb je via ons sollicitatieformulier gesolliciteerd, dan ziet onze sollicitatieprocedure er als volgt uit:

Stap 1: Wij sturen je direct een bevestiging van je sollicitatie bij ons.

Stap 2: We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit gebeurt in eerste plaats telefonisch door een van onze recruiters.

Stap 3: Na het eerste gesprek nodigen we je uit voor een gesprek met de vestigingsmanager van de vestiging waar je hebt gesolliciteerd. Je gaat kennismaken met je mogelijk nieuwe collega’s en je ziet gelijk de werkplek. In de meeste gevallen heb je eerst een gesprek met je toekomstige manager om vervolgens gelijk mee te draaien op de groep (deze ochtend of middag duurt ongeveer 4 uur).

Stap 4: Hopelijk is iedereen nu enthousiast over een samenwerking. Zo ja, dan stuurt een van de recruiters je een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Stap 5: Bij akkoord van het arbeidsvoorwaardenvoorstel en het ontvangen van alle gevraagde documenten, een goede referentie en VOG verklaring ontvang je van HR een arbeidsovereenkomst en ontvangen we je als nieuwe collega bij Zo Kinderopvang. Welkom!

Vanaf stap 3 is er iedere keer een moment dat we contact hebben of je verder gaat in de procedure.

Pedagogisch medewerker van Zo Kinderopvang speelt met een baby
Pedagogisch medewerker staat met bso kinderen in het bos
Pedagogisch medewerker speelt ontwikkelingsgericht met een kind op de dagopvang
Zo Kinderopvang pedagogisch medewerker houdt kind in de armen in het bos

Vragen over werken bij Zo Kinderopvang?

Je kunt altijd contact opnemen met een van onze recruiters, Savanna en Roxanne. Zij vertellen je graag alles over hoe het is om te werken bij Zo Kinderopvang.
Recruiters Savanna en Roxanne