Werken en leren (BBL)

Beschik je nog niet over de juiste papieren om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker? Dat is voor ons geen probleem, want bij ons kun je werken en leren tegelijk! We betalen jouw opleiding via een speciaal ontwikkeld BBL-traject.
Werken en leren bij Zo Kinderopvang | BBL-traject

Direct leren in de praktijk

Wij helpen jou graag om je ambitie te realiseren. Werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris!

 

Waarom bij Zo?

Zo Kinderopvang: dé organisatie voor jou als je net even iets beter bent of wil zijn in je vak! Zo is een ondernemende en groeiende organisatie waar kinderen en medewerkers volop avonturen beleven en uitdagingen aangaan. Deze initiatiefrijke kinderopvangorganisatie met rond de 40 vestigingen biedt dagopvang, peuteropvang, BSO en Outdoor BSO. We staan voor kwaliteit en persoonlijke benadering. De medewerkers zijn betrokken, ondernemend en tonen initiatief. Net dat stapje extra kenmerkt Zo Kinderopvang. Zo biedt een omgeving waar betrokkenheid, welbevinden en een avontuurlijke benadering bij iedereen zorgt voor ontwikkeling. Waar wordt samengewerkt met ouders aan de optimale ontwikkeling van hun kind en waar pedagogisch medewerkers de professionals zijn die hun eigen leerpunten bepalen en daarbij actief feedback en input vragen aan pedagogisch coaches. We zijn altijd op zoek naar ieders talent en zetten dit in voor de organisatie. Kortom, bij Zo wil je zijn!

Aan de slag!

Wij gaan een jaarcontract met jou aan, waarin je grotendeels in de praktijk het mooie vak van Pedagogisch Medewerker leert. Met coaching en begeleiding van onze ervaren professionals ga jij direct aan het werk op één of enkele van onze vestigingen. Eén dag per week ga jij de schoolbanken in, waarbij jij een speciaal ontwikkeld lesprogramma krijgt. Voor de uren (minimaal 12 uur per week op de BSO of minimaal 20 uur per week op de dagopvang) die jij werkzaam bent, sluiten wij dus een arbeidsovereenkomst waarvoor jij (conform de CAO Kinderopvang | schaal 5) direct salaris ontvangt. Voor het opleidingstraject sluiten wij een studieovereenkomst met jou af, waarin wij afspreken dat wij de kosten volledig voor onze rekening nemen.

En na het succesvol afronden van jouw opleiding? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst (afhankelijk van functioneren en/of formatie beschikbaar is) voor onbepaalde tijd aan! Of je nou in de dagopvang gaat werken of in de buitenschoolse opvang. Tijdens dit BBL-traject word je breed opgeleid. Denk aan het verzorgen van baby’s, dreumesen en peuters. Of het leren organiseren van leuke activiteiten voor kinderen die zich na een drukke schooldag lekker willen ontspannen of avonturen willen beleven op onze BSO-locaties.

Aanmelden?

Begin februari 2022 is er weer een BBL klas gestart. In september 2022 begint er weer een nieuwe klas. Zou je meer willen weten over dit traject dan zien we je graag op een van onze informatie avonden!

 

Informatieavond locatie West-Brabant 10 mei 2022 | 19:30 – 20:30 uur
Informatieavond locatie Den Haag 12 mei 2022 | 19:30 – 20:30 uur
Informatieavond via MS Teams (online) 17 mei 2022 | 19:30 – 20:30 uur
Sollicitatiegesprekken Week 20/21
Meedraaien/kennismaken op locatie Week 22/23

 

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een mail naar recruitment@zokinderopvang.nl of een berichtje naar onze recruiter Carola mag natuurlijk ook altijd!

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag met jou in contact! Neem vandaag nog contact met mij op!
Deze website maakt gebruik van cookies. Instellingen