Werken bij Zo

'Een fijne werkplek waar plezier maken heel belangrijk is.'

Werken bij Zo Kinderopvang

Voor de medewerkers van Zo Kinderopvang staat het kind centraal. Elke dag weer zetten we ons in om te zorgen dat kinderen én hun ouders zich bij ons thuis voelen. We hechten veel waarde aan ontwikkeling en groei. En dan niet alleen die van de kinderen die bij ons hun eerste stapjes zetten, maar ook die van onze medewerkers.

Als je bij ons werkt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Of je nou pedagogisch medewerker bent op een van onze locaties of facilitair medewerker op het hoofdkantoor. Is er iets wat je wilt bereiken? Dan gaan wij jou daarbij helpen.

Vacatures
Collega's aan het woord

Wie kan er beter vertellen hoe het is om bij Zo Kinderopvang te werken dan jouw toekomstige collega’s? Van vestigingsmanager tot bbl-student vertellen ze hun verhaal.

Collega’s aan het woord
Jouw ontwikkeling

We vinden de ontwikkeling van onze medewerkers net zo belangrijk als die van de kinderen die we opvangen. Daarom geven we ook jou de ruimte om te leren.

Jouw ontwikkeling bij Zo
Vacatures

Benieuwd of er iets voor je bij zit? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Vacatures
Sollicitatieprocedure

Lees hier wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert.

Onze sollicitatieprocedure
´Bij Zo krijg je echt de kans om je te ontwikkelen. Er heerst een sfeer van: Als jij denkt dat het kan, ga het dan maar doen. Je hoort niet snel: Kan niet. Iedereen staat open voor ideeën en eigen initiatief wordt heel erg gewaardeerd.´
muziekles in de kinderopvang
Caspar
Pedagogisch medewerker

Enthousiast?

Ben je benieuwd naar mogelijkheden voor jou bij Zo? Zo kom je direct met ons in contact.
Deze website maakt gebruik van cookies. Instellingen