Jouw ontwikkeling

We vinden onze eigen ontwikkeling net zo belangrijk als die van de kinderen. Daarom stellen wij onze medewerkers in staat om zich door te ontwikkelen.
Pedagogisch medewerker speelt ontwikkelingsgericht met een kind op de dagopvang

Ruimte om te leren

Onze focus ligt op kindontwikkeling en dat vraagt up-to-date professionals.  Daarom geven we onze pedagogisch medewerkers de ruimte om te leren. Mis jij nog iets in jouw ontwikkeling in het vak? Of ben jij altijd nieuwsgierig naar manieren om nog beter te worden? Dan helpen wij je hier graag bij.

Creativiteit, nieuwsgierigheid en het stimuleren van talenten is ons vak en daarom blijven we ook zelf steeds (bij) leren. Jouw kwaliteit, intelligentie en persoonlijkheid staan niet vast. Je kunt je verder ontwikkelen door te leren en ervaringen op te doen. Iemand met deze houding durft meer zichzelf te zijn en ziet kwetsbaarheid als een kracht.

Zo Plein, eigen online leeromgeving

Via onze eigen online leeromgeving Zo Plein bieden we je opleidingen, webinars en cursussen aan. Je volgt hier niet alleen de verplichte cursussen en opleidingen, zoals EHBO, maar ook kun je hier allerlei interessante webinars op het gebied van pedagogiek volgen. Daarnaast is dit de plek waar je ideeën met collega’s kunt delen of elkaar om advies kunt vragen. Een informele manier van ervaringen uitwisselen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Ook binnen de organisatie zijn er volop mogelijkheden om nieuwe werkervaringen op te doen. Zo blijf je leren en persoonlijk groeien. Onze professionele coaches ondersteunen jou hierin.

 

Enthousiast?

Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met onze recruiters Savanna en Roxanne.
Recruiters Savanna en Roxanne