Jouw ontwikkeling

We vinden onze eigen ontwikkeling net zo belangrijk als die van de kinderen. Daarom stellen wij onze medewerkers in staat om zich door te ontwikkelen.
Werken en leren bij Zo Kinderopvang | BBL-traject

Ruimte om te leren

Onze focus ligt op kindontwikkeling en dat vraagt up-to-date professionals.  Daarom geven we onze pedagogisch medewerkers de ruimte om te leren. Mis jij nog iets in jouw ontwikkeling in het vak? Of ben jij altijd nieuwsgierig naar manieren om nog beter te worden? Dan helpen wij je hier graag bij.

Creativiteit, nieuwsgierigheid en het stimuleren van talenten is ons vak en daarom blijven we ook zelf steeds (bij) leren. Jouw kwaliteit, intelligentie en persoonlijkheid staan niet vast. Je kunt je verder ontwikkelen door te leren en ervaringen op te doen. Iemand met deze houding durft meer zichzelf te zijn en ziet kwetsbaarheid als een kracht.

Zo Plein, eigen online leeromgeving

Via onze eigen online leeromgeving Zo Plein bieden we je opleidingen, webinars en cursussen aan. Je volgt hier niet alleen de verplichte cursussen en opleidingen, zoals EHBO, maar ook kun je hier allerlei interessante webinars op het gebied van pedagogiek volgen. Daarnaast is dit de plek waar je ideeën met collega’s kunt delen of elkaar om advies kunt vragen. Een informele manier van ervaringen uitwisselen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Ook binnen de organisatie zijn er volop mogelijkheden om nieuwe werkervaringen op te doen. Zo blijf je leren en persoonlijk groeien. Onze professionele coaches ondersteunen jou hierin.

 

kinderen lopen met pedagogische medewerker in het bos
pedagogische medewerker leest voor uit boek aan meisje
pedagogische medewerker houdt meisje vast
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker laat foto zien op zijn mobiele telefoon aan de kinderen
Zo Kinderopvang locatie Jan Van Naussaustraat jongen speelt met gitaar tijdens muziekles
Zo Kinderopvang locatie Zo Aan de Sweelinckstraat pedagogische medewerker speelt gitaar voor groep kinderen
Zo Kinderopvang pedagogische medewerker houdt baby vast

Enthousiast?

Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met onze recruiter Roxanne (06-11853554)
Zo Kinderopvang locatie Jan Van Naussaustraat jongen speelt met gitaar tijdens muziekles