Kind en ouder lopen hand in hand buiten
Rondleiding aanvragen

Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Je kan de sfeer en kwaliteit van Zo Kinderopvang pas écht beoordelen als je een keer langs bent geweest. Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een rondleiding bij de vestiging van je voorkeur.

Waarom Zo Kinderopvang?

Jongetje maakt muziek

Plezier

We ravotten, spelen en springen, we dansen, lachen en zingen. Samen maken we van elke dag een feestje. We gaan altijd voor een onvergetelijke tijd. Want wanneer jouw kind lekker in zijn vel zit, ontwikkelt hij of zij zich het beste.
Kinderen en pedagogisch medewerker kijken samen naar een boom in de natuur

Groei

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. We zorgen voor afwisselende activiteiten die uitdagen om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Zo stimuleren we veerkracht, zelfstandigheid en zelfvertrouwen.
Kind kijkt naar de blaadjes van een plant

Duurzaam

We leren jouw kind veel over de natuur. Over wat daar buiten allemaal groeit, bloeit en krioelt. Als je opgroeit in een omgeving met aandacht voor duurzaamheid, neem je dat de rest van je leven mee. Daarvan zijn we overtuigd.
Pedagogisch medewerker van Zo Kinderopvang speelt met een baby

Verbinding

Iedere dag heten dezelfde vertrouwde gezichten jullie welkom. Zo creëren we een veilige basis voor kinderen om op avontuur te gaan. Via de ouderapp beleef je de dag mee en hoef je niks te missen van de ontwikkeling van je kind.