Internationale opvang

Zo Kinderopvang biedt internationale opvang aan onder de naam Big Ben Kids International childcare. In kleine groepen dagen we kinderen uit met leuke en inspirerende activiteiten. Zo leren ze spelenderwijs tussen hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
Vind mijn locatie
Onze internationale opvang

Zo Kinderopvang biedt ook internationale opvang aan onder het label Big Ben Kids. Het internationale karakter van onze Big Ben Kids vestigingen in Wassenaar en Den Haag (Statenkwartier) vind je terug in het internationale team en de kinderen met (vaak) een internationale achtergrond. De voertaal op deze vestigingen is Engels. Bij Big Ben Kids dagen we in kleine groepen kinderen uit met leuke activiteiten. Zo leren ze spelenderwijs tussen hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Activiteiten, avontuur, vriendschappen en een veilige omgeving: dat is kinderopvang bij Big Ben Kids. Onze betrokken pedagogisch medewerkers bouwen een persoonlijke band op met ieder kind. Zo zorgen we voor een plek die vertrouwd voelt, waar zelfvertrouwen groeit en waar we samen plezier hebben. De groei en het geluk van jouw kind staan centraal bij alles wat we doen.

Wassenaar

In Wassenaar heeft Big Ben Kids twee locaties: in de Hallekensstraat (dagopvang) en in de Schoolstraat (BSO).

Met een leuk en leerzaam pakket aan activiteiten beleeft jouw kind iedere dag van alles en wordt zijn of haar ontwikkeling volop gestimuleerd.

Bekijk onze opvang in Wassenaar
Den Haag

Op onze locatie aan de Scheveningseweg in het Haagse Statenkwartier bieden we dagopvang en BSO aan. In een mooi, elegant pand kunnen kinderen alle energie kwijt en leren ze spelenderwijs met hun vriendjes en vriendinnetjes.

 

Bekijk onze opvang in Scheveningen

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze dagopvang? We vertellen je graag meer, kom vooral eens langs om de sfeer te proeven.
Zo Kinderopvang locatie Van Vredenburgweg meisje schept met emmer uit een schaal