Internationale opvang

Zo Kinderopvang biedt internationale kinderopvang aan onder de naam Big Ben Kids International childcare. In kleine groepen dagen we kinderen uit met leuke en inspirerende activiteiten. Zo leren ze spelenderwijs tussen hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
Vind mijn locatie
Het logo van het internationale kinderopvang label Big Ben Kids
Kinderen spelen met speelgoed op de internationale opvang bij big ben kids
Onze internationale kinderopvang

Zo Kinderopvang biedt ook internationale opvang aan onder het label Big Ben Kids. Het internationale karakter van onze Big Ben Kids vestigingen in Wassenaar en Den Haag (Statenkwartier) vind je terug in het internationale team en de kinderen met (vaak) een internationale achtergrond. De voertaal op deze vestigingen is Engels. Bij Big Ben Kids dagen we in kleine groepen kinderen uit met leuke activiteiten. Zo leren ze spelenderwijs tussen hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Activiteiten, avontuur, vriendschappen en een veilige omgeving: dat is kinderopvang bij Big Ben Kids. Onze betrokken pedagogisch medewerkers bouwen een persoonlijke band op met ieder kind. Zo zorgen we voor een plek die vertrouwd voelt, waar zelfvertrouwen groeit en waar we samen plezier hebben. De groei en het geluk van jouw kind staan centraal bij alles wat we doen.

Wassenaar

In Wassenaar heeft Big Ben Kids twee locaties: in de Hallekensstraat (internationaal kinderdagverblijf) en in de Schoolstraat (internationale buitenschoolse opvang).

Met een leuk en leerzaam pakket aan activiteiten beleeft jouw kind iedere dag van alles en wordt zijn of haar ontwikkeling volop gestimuleerd.

Bekijk onze opvang in Wassenaar
Twee kinderen spelen in de speelkeuken op de internationale kinderopvang
Een pedagogisch medewerker laat een boekje zien aan een kind op de internationale dagopvang
Den Haag/Scheveningen

Op onze locatie aan de Scheveningseweg in het Haagse Statenkwartier bieden we internationale dagopvang en BSO aan. In een mooi, elegant pand kunnen kinderen alle energie kwijt en leren ze spelenderwijs met hun vriendjes en vriendinnetjes.

 

Bekijk onze opvang in Scheveningen

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze internationale kinderopvang? We vertellen je graag meer, kom vooral eens langs om de sfeer te proeven.
Twee meisjes poseren knuffelend voor de foto op het buitenplein van de internationale kinderopvang