<< terug naar vestigingen

Zo aan de Dortmundstraat

Dortmundstraat 9
4681 AV Nieuw-Vossemeer

Zo aan de Dortmundstraat biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op deze locatie vindt u ook peuterspeelzaal Blozekriekske.

Groepssamenstelling dagopvang/peuteropvang
Op deze vestiging hebben wij verticale opvang. Dat betekent dat wij de kinderen van 0 tot 4 jaar gezamenlijk in één groep opvangen. Zo leren de kinderen spelenderwijs van elkaar.

Ook hebben wij binnen de organisatie een duidelijke visie over babypedagogiek en peuterstimulering. We zorgen ervoor dat wij de kinderen voldoende prikkelen in hun ontwikkeling. Dit door activiteiten aan te bieden die verschillen in moeilijkheidsgraad. Ook bieden we bijzondere activiteiten aan die aansluiten op hun ontwikkelingsleeftijd, zoals snoezelen en peuterplus.

Zodra het weer het toelaat gaan we graag naar buiten met de kinderen. Dan spelen we buiten in onze eigen riante en zonnige buitenspeelruimte aan de achterzijde van het gebouw, een tuin waar kinderen spelenderwijs van alles kunnen leren en meemaken. We hebben zelfs een echte pipowagen! Ook maken wij vaak een wandeling door het dorp en brengen wij een bezoekje aan de hertjes.

BSO
Voor de groep kinderen van de buitenschoolse opvang hebben we een aparte ruimte. Hier kunnen maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar terecht. De kinderen krijgen als ze uit school komen iets te eten en te drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag. Ze zijn hier vrij in hun speelkeuze. Op school hebben ze immers al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Verder kunnen ze huiswerk maken, knutselen, computeren, tafeltennissen, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. Ook is er materiaal voor fantasiespel. En natuurlijk gaan we zo veel als mogelijk met de kinderen naar buiten.

Daarnaast kunnen de kinderen ook deelnemen aan themagerichte activiteiten, zoals koken, drama, dans en sportactiviteiten. Op lesvrije dagen en in vakanties maken wij ook regelmatig een uitstapje met de fiets of een Zo-bus.

Door de kleinschaligheid van de locatie bieden wij ook vaak gezamenlijke activiteiten aan voor kinderen van zowel het KDV als de BSO. Het team van de Dortmundstraat bestaat uit 5 enthousiaste pedagogisch medewerkers: Marieke Zwagemaker, Valerie Hartuc, Rachel Breukhoven, Stephanie Keus en Lisanne van Gastel. Alle medewerkers werken op het KDV, wat zorgt voor een warme overdracht van het KDV naar de BSO. Samen zorgen wij voor een gezamenlijke zorg en ontwikkeling van alle kinderen van Zo aan de Dortmundstraat.

Wilt u meer informatie over Zo aan de Dortmundstraat of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager of de adjunct-vestigingsmanager.

Wilt u de groep bellen van uw zoon of dochter, dan kan dat ook via 0167 745 017.

Opvangvormen
dagopvang, voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Vestigingsmanager
Lisanne van Gastel
Telefoon
0167 745 017
Mobiel
06 250 705 33
E-mail
dortmundstraat@zokinderopvang.nl
LRK KDV
205001932
LRK BSO
187011540

Download Inspectierapport BSO Zo aan de Dortmundstraat 2019

Download Inspectierapport KDV Zo aan de Dortmundstraat 2019

Openingstijden Dagopvang BSO
Maandag: 07:00 - 18:00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten Gesloten

De voorschoolse opvang is open vanaf 7.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze vestiging kunt u van verlengde opvang gebruikmaken tot 18.30 uur.

Foto Lisanne

Lisanne van Gastel (Vestigingsmanager)