<< terug naar vestigingen

Zo aan de Julianalaan

Julianalaan 63
2628 BC Delft

Een tweede thuis voor jou en je gezin

In Delft biedt Zo aan de Julianalaan persoonlijke kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Deze prachtige vrijstaande stadsvilla ligt vlakbij het centrum van Delft. Je voelt je hier al direct thuis!

Binnen kan uw kind heerlijk spelen en ontdekken in de lichte, vrolijke ruimtes met volop spelmateriaal. Achter het pand ligt een afgesloten tuin met natuurlijke elementen waar uw kind naar hartenlust kan spelen, bewegen en ontdekken. De kinderen houden hun eigen moestuin bij.

Rust voor de baby's
Er is een prachtige snoezelruimte voor baby’s. Pedagogisch medewerkers stimuleren hier de ontwikkeling van uw kind met licht, geluid en geur. De baby’s hebben een eigen tuin waar ze kunnen spelen en ontdekken.

De pedagogisch medewerkers maken veel uitstapjes met de kinderen naar de botanische tuin en de kinderboerderij. De dagopvang heeft een horizontale groepsindeling, uw kind zit in een groep met leeftijdsgenootjes.

Interesse?
Er zijn nog enkele dagen beschikbaar. Bel gerust voor een afspraak of kom spontaan even langs. Wij vertellen graag meer over onze vestiging.

Opvangvormen
dagopvang
Telefoon
015 214 66 36
E-mail
julianalaan@zokinderopvang.nl
Facebook
https://www.facebook.com/zoaandejulianalaan
LRK
159 388 880

Download Inspectierapport KDV Zo Kinderopvang aan de Julianalaan 2019

Download Certificaat HKZ 2018 ISO 9001: 2015

Download Pedagogisch werkplan Zo aan de Julianlaan versie april 2019

Download Gezondheids en veligheidsplan dagopvang julianalaan ikk

Openingstijden Dagopvang
Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: Gesloten
Foto Angelique

Angelique Smink-Geboers (Vestigingsmanager)

Mijn naam is Angelique Smink-Geboers, moeder van een dochter en zoon. Ik ben vestigingsmanager van Zo aan de Van Nijenrodestraat en Zo aan de Julianalaan.
Ik heb gekozen voor deze functie bij Zo, omdat ik gek ben op kinderen en het leuk vind om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde! En ik het daarnaast erg belangrijk vind dat wij de dienstverlening bieden die nodig is, om een druk leven met kinderen en werk te kunnen combineren. We niet alleen de opvang bieden, maar ook zeker partners zijn in het opvoeden!

Meer lezen over Angelique? Klik hier!

Foto Nathalie

Nathalie Smit-Berkhout (Adjunct-vestigingsmanager)

Groep: Vliegers