Opvangvormen

De juiste opvang voor uw kind en uw gezinsomstandigheden kiezen, dat is geen lichtzinnige keuze. De juiste kinderopvang past bij uw gezin, uw opvoedingsvisie, uw gezinslogistiek. Maar de juiste opvang biedt ook uw kind een geweldige tijd en een optimale ontwikkelingsaanvulling op de thuissituatie. Om u in uw keuzeproces te informeren over de opvangvormen van Zo Kinderopvang, kunt u hiernaast per kinderopvangvorm meer informatie lezen. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord als u nog vragen heeft of hulp wenst bij het samenstellen van het beste opvangpakket voor u en uw gezin. Klik hier voor onze contactgegevens.

Waar vindt u onze vestigingen?

Vanuit onze vestigingen op prachtige locaties in de regio Zuid-West Brabant en Haaglanden, waaronder Delft en Rijswijk, bieden wij allerlei verschillende vormen van kinderopvang. Van maandag tot en met vrijdag verwelkomen onze pedagogisch medewerkers u en uw kinderen en zorgen zij ervoor dat uw kind een geweldige tijd beleeft. Klik hier voor de gegevens van onze vestigingen.

Dit krijgt u sowieso

Zo Kinderopvang biedt in alle soorten kinderopvang:

  1. Optimale veiligheid en hechting door vaste, professionele, gediplomeerde medewerkers. Deze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en on the job getraind. Ook worden ze bijgestaan door onze pedagogische staf, die bestaat uit een pedagoog, orthopedagoog en assistent-pedagogen.
  2. Maximale ontwikkelingsstimulering met behulp van ons eigen activiteitenprogramma op basis van ons pedagogisch beleid en het pedagogisch kader kinderopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Zo schenken we elke maand bijzondere aandacht aan een van de 7 ontwikkelingsdomeinen uit het Landelijk Pedagogisch Kader. Spelenderwijs stimuleren wij op deze manier de ontwikkeling van uw kind, leeftijdgericht en gebruikmakend van workshops, zoals dans, muziek, drama, techniek en natuur.