<< terug naar vestigingen

Zo aan de Van der Wyckstraat

Van der Wyckstraat 12
2593 XB Den Haag

Zo aan de Van der Wyckstraat ligt in het hart van Bezuidenhout, in de buurt van een doorgaande weg. De locatie biedt dagopvang en buitenschoolse opvang in een ruim en mooi pand met een aangrenzende speeltuin. Vanuit deze veilige basis beleven de kinderen iedere dag weer de nodige avonturen.
Ook in de supergezellige BSO werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers die de vaste gezichten op de groep van uw kinderen zijn.Wij halen kinderen op van Basisschool De Lusthof in Voorburg en de Nutsschool Bezuidenhout. Overige scholen zijn op aanvraag mogelijk. Neemt u gerust contact daarover op.

Binnen kan uw kind heerlijk spelen en ontdekken in de lichte, vrolijke ruimtes met volop spelmateriaal. Zoals op al onze vestigingen bieden de pedagogisch medewerkers aan de dagopvangkinderen snoezelen aan. Zo stimuleren zij de ontwikkeling van uw kind met licht, geluid en geur. Deze techniek geeft de kinderen een diepe ontspanning. Een mooie manier om al op jonge leeftijd stress tegen te gaan.

Buiten kan uw kind naar hartenlust spelen in de afgesloten tuin of in de aangrenzende speeltuin. Daarnaast maken de pedagogisch medewerkers veel uitstapjes met de kinderen.

Wilt u meer informatie over Zo aan de Van der Wyckstraat of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.

Opvangvormen
dagopvang, naschoolse opvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang
Vestigingsmanager
Bianca Baltus
Mobiel
0615587999
E-mail
vanderwyckstraat@zokinderopvang.nl
LRK-nummer KDV
171855723
LRK-nummer BSO
234005087

Download Definitief inspectierapport KDV Zo aan de Van der Wyckstraat 12

Download Definitief inspectierapport BSO Zo aan de Van der Wyckstraat 12

Download Interesse in deze vestiging?

Download Veel voorkomende vragen

Download Pedagogische werkplan dagopvang februari 2018

Download Pedagogisch werkplan BSO februari 2018

Openingstijden Dagopvang BSO
Maandag: 07:30 - 18:30 na school - 18.30 uur
Dinsdag: 07:30 - 18:30 na school - 18.30 uur
Woensdag: 07:30 - 18:30 na school - 18.30 uur
Donderdag: 07:30 - 18:30 na school - 18.30 uur
Vrijdag: 07:30 - 18:30 na school - 18.30 uur
Zaterdag: Gesloten Gesloten
Foto Bianca

Bianca Baltus (Vestigingsmanager BSO)

Hallo, ik heet Bianca Baltus en ik ben vestigingsmanager van Zo aan de Jan van Nassaustraat en Zo aan de Van der Wyckstraat. Ik hou van zeilen en skiƫn en woon samen in Leidschendam.
Ik heb gekozen voor mijn functie als vestigingsmanager bij Zo, omdat ik gek ben op kinderen en het leuk vind om te zien hoe zij zich ontwikkelen door de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers met ze ondernemen. Zelf ben ik al 25 jaar actief bij een scoutinggroep in Leidschendam, waardoor ik veel ervaring heb met kinderen. Ook vind ik de functie als intermediair tussen ouders, medewerkers, scholen en kinderen interessant. Je houdt je bezig met veel verschillende taken en geen dag is hetzelfde!

Meer lezen over Bianca? Klik hier!