Zo Kinderopvang opent in Nieuw-Vossemeer extra peutergroep

U heeft het vast al gehoord? Vanaf 10 mei start Zo aan de Dortmundstraat met een nieuwe peutergroep. Zo kunnen we alle peuters in Nieuw/Vossemeer de peuteropvang blijven bieden waar ze recht op hebben. Dat vinden we bij Zo Kinderopvang maatschappelijk gezien super belangrijk.

Afbeelding

Hoera ook de BSO gaat weer open vanaf 19 april

We zijn heel blij dat de BSO┬┤s maandag 19 april weer open gaan. Eindelijk zijn alle kinderen weer welkom.

Afbeelding

BSO tekeningenactie: het duurt te lang!

Al 3 maanden mogen onze BSO-kinderen niet naar hun geliefde BSO komen. Zij missen hun vriendjes, vriendinnetjes, de pedagogisch medewerkers en de leuke avonturen die we samen beleven. Om de politiek ook te laten weten dat wij de BSO open willen, gaan we een (hand)tekeningenactie doen met alle BSO-kinderen.

Afbeelding

We gaan vanaf 8 februari weer open voor de dagopvang (0-4 jaar)!

We mogen vanaf maandag 8 februari onze deuren van de dagopvanglocaties weer openen en de kinderen weer ontvangen. De BSO-locaties (voorschoolse-, tussen schoolse- en naschoolse opvang) blijven vooralsnog helaas alleen open voor noodopvang.

Afbeelding

Geslaagd!

We zijn trots op onze collega┤s die zijn geslaagd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Tien collega┤s die in februari 2020 zijn begonnen met dit traject zijn geslaagd en zullen eind januari hun diploma in ontvangst nemen. Binnen een jaar hebben zij zich doorontwikkeld van een mbo-diploma niveau 2 of 3, naar een mbo niveau 4 diploma.