Afbeelding

Swingende muzieklessen met peuters

Structureel muzieklessen aan peuters in de regio Den Haag. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: heerlijk muziek maken met je vriendjes en vriendinnetjes op de opvang.

Afbeelding

17 april uitdagend Outdoor Paasfeest bij de Jaguars

Vindt uw kind het gouden ei? Op 17 april vieren wij bij onze outdoor BSO Zo bij de Jaguars in Rijswijk, ‘Outdoor Pasen’. Alle kinderen zijn welkom en er is voor iedereen wat leuks te doen en te winnen!

Afbeelding

Zo Kinderopvang bevordert lezen in Tholen

In de week van 8 tot 12 april hebben de peuteropvanglocaties van Zo Kinderopvang in Tholen open ochtenden. Hierbij wordt voorgelezen uit het nieuwe boekje van Kikker, maar er zijn ook een hoop lenteactiviteiten te beleven.

Afbeelding

Burgemeester Rijswijk leest voor bij Zo Kinderopvang tijdens Nationale voorleesdagen

Op de Rijswijkse vestiging Zo aan de Van Vredenburchweg komt zelfs burgemeester Michel Bezuijen, op 23 januari voorlezen aan twee peutergroepen tijdens het voorleesontbijt op de vestiging. In de aanloop naar deze dagen bespreken we met de kinderen wat een burgemeester is en wat hij allemaal doet.

Afbeelding

Voorleesmarathon Zo Kinderopvang op Tholen

Zo Kinderopvang houdt een leesmarathon tijdens de jaarlijkse Nationale voorleesdagen van 23 januari tot en met 2 februari 2019.